Forum » Programiranje » PHP 1.4.4 [Forum]
PHP 1.4.4 [Forum]
Caboose ::
Vprašal bi izkušene programerje za mod, ali pa vsaj link do obrazložitve...
Problem:
Ko registriran ter anonimen uporabnik foruma napiše post na več-stranskem topic-u se le-ta vrne na začetek topica (npr: če ima topic 5 strani, te bo po napisanem postu vrglo nazaj na prvo stran, tvoj post pa bo postavljen na peto...), vse skupaj je moteče kot hudič. Saj je treba čakati da se nanovo naloži prva stran in nato klikniti na peto... Jaz sem len in se mi ni... Uporabnikom počasnejšega interneta pa lahko gre to POŠTENO na živce...
Torej prosim za rešitev... Nabolj dobrodošel je MOD
Problem:
Ko registriran ter anonimen uporabnik foruma napiše post na več-stranskem topic-u se le-ta vrne na začetek topica (npr: če ima topic 5 strani, te bo po napisanem postu vrglo nazaj na prvo stran, tvoj post pa bo postavljen na peto...), vse skupaj je moteče kot hudič. Saj je treba čakati da se nanovo naloži prva stran in nato klikniti na peto... Jaz sem len in se mi ni... Uporabnikom počasnejšega interneta pa lahko gre to POŠTENO na živce...
Torej prosim za rešitev... Nabolj dobrodošel je MOD
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
rc-car ::
Redirect, ko posljes sporocilo moras spremenit, da kaze na zadnjo in ne na prvo stran..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Quickbeam ::
Ne vem kako maš narejeno delitev na strani, lahko bi pa ob odgovoru preštel sporočila v temi in delil s številom sporočil na strani (koliko sporočil gre na eno stran) - dobiš število strani itd... potem pač pošlješ uporabnika na zadnjo stran, če jih je več.
ahac ::
Jaz ti predlagam nadgradnjo na phpBB2. Sicer še ni izšla končna verzija, ampak meni je veliko bolj všeč kot 1.xx
area51.phpbb.com
area51.phpbb.com
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
cahahopie ::
Ehh... počakaj na 3.x
Sj ne...joke.
Ko user posta sporočilce.. prvo nared tako, da po insertanju še selektaš iz baze vse poste pod to temo oz. prešteješ število rowov in tako kot je reku simons deliš št. zadetkov z št. željenih na strani, tako dobiš neko vrednost za neko spremenjlivko (ostanek za decimalko pustiš), ki jo vključiš v redirect link kot je to rekel rc-car. Nato pa na pejđu kjer se bodo prkazali posti dobiš vrednost spremenjlivke iz linka, ki jo množiš s št. žejenih na stran, dobiš neko vrednost, selektaš iz baze vse poste , ki imajo večji id od te vrednosti.
No nekako tako... malo sem zakompliciru... v bistvu je tule sama logika.
Sj ne...joke.
Ko user posta sporočilce.. prvo nared tako, da po insertanju še selektaš iz baze vse poste pod to temo oz. prešteješ število rowov in tako kot je reku simons deliš št. zadetkov z št. željenih na strani, tako dobiš neko vrednost za neko spremenjlivko (ostanek za decimalko pustiš), ki jo vključiš v redirect link kot je to rekel rc-car. Nato pa na pejđu kjer se bodo prkazali posti dobiš vrednost spremenjlivke iz linka, ki jo množiš s št. žejenih na stran, dobiš neko vrednost, selektaš iz baze vse poste , ki imajo večji id od te vrednosti.
No nekako tako... malo sem zakompliciru... v bistvu je tule sama logika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15825 (11307) | mmorph |
» | Prenova spletnega mesta Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 11948 (9156) | poweroff |
» | PHP/HTML strokovnjaki help!Oddelek: Izdelava spletišč | 1818 (1529) | TheHijacker |
» | oop+php+sessionsOddelek: Izdelava spletišč | 2592 (59) | cahahopie |
» | pa še 2 PHP problema ... (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 2988 (2537) | rasta |