Forum » Pomoč in nasveti » Problem z ECS K7S5A!!
Problem z ECS K7S5A!!
TTomas ::
Koniguracija:
- XP 1600
- 256 DDR
- Voodoo 4 4500
....
Problem :
cca 4 dni vse OK, potem se je zacelo s stekanjem interneta; po cca 15 min surfanja je rac. zmrznil (total), potem se ni hotel vec prizgat in skoz je piskal!
vse menjal razen grafike, potem grafiko zamenjal DELA (res pa da sem samo probal zagon in nisem pustil rac. delat nekaj casa), ampak grafika na drugem racunalniku dela OK!?
V cem je stos??
Hvala za odgovore!
- XP 1600
- 256 DDR
- Voodoo 4 4500
....
Problem :
cca 4 dni vse OK, potem se je zacelo s stekanjem interneta; po cca 15 min surfanja je rac. zmrznil (total), potem se ni hotel vec prizgat in skoz je piskal!
vse menjal razen grafike, potem grafiko zamenjal DELA (res pa da sem samo probal zagon in nisem pustil rac. delat nekaj casa), ampak grafika na drugem racunalniku dela OK!?
V cem je stos??
Hvala za odgovore!
Kolos ::
Isti problem
Konfuguracija ECS k75sa
1000 Duron
256 SDRAM
Winfast Geforce 2 MX 32 mb
Kaj se je zgodilo
1.po menjavi plošče računalnik prinesel računalnik domov prižgal v windowsih mi je zablokiral
2. 3 poiskus zablokiral in ga nisem mogel več zagnati, čista tema na ekranu pička mu materna.
3. Letel na servis probal z drugo grafično kartico delalo
4. Staro vtaknil nazaj delalo!!!
5. 5 dni nabijal igre Wolfestein , motoracer 3 , vse delalo OK., Ptem mi zmrzne pri izklopu
6. Letim v pisarno probam s RIVO TNT2 delalo.
7. Vtaknem staro geforce 2, ne dela picka!!
8. Probam geforca 2 v drugem računalniku, čisto druga konfuguracija dela.
Zdaj pa res več ne vem, z drugo grafično dela, geforce 2 grafična dela na super na drugih računalnikih.
Finta, da se mi je to zgodilo enkrat na starem računalniku s Epox ploščo in isto kartico. Ampak tam sem samo priklopu na drug monitor pa je delalo in potem nazaj na mojega in je delalo.
Probal sem tudi brez sound blasterja nič ne pomaga.
Ali je problem s ploščo in grafično ali ena ali drugo.
je možno da je kriv Napajalnik samo 235 W outpou???
Zdaj mi je že žal da sem kupu ECS-no ker je sigurno plošča ampak zakaj???????
Vsega mam pun kurac letim na servis naj se igrajo.
Konfuguracija ECS k75sa
1000 Duron
256 SDRAM
Winfast Geforce 2 MX 32 mb
Kaj se je zgodilo
1.po menjavi plošče računalnik prinesel računalnik domov prižgal v windowsih mi je zablokiral
2. 3 poiskus zablokiral in ga nisem mogel več zagnati, čista tema na ekranu pička mu materna.
3. Letel na servis probal z drugo grafično kartico delalo
4. Staro vtaknil nazaj delalo!!!
5. 5 dni nabijal igre Wolfestein , motoracer 3 , vse delalo OK., Ptem mi zmrzne pri izklopu
6. Letim v pisarno probam s RIVO TNT2 delalo.
7. Vtaknem staro geforce 2, ne dela picka!!
8. Probam geforca 2 v drugem računalniku, čisto druga konfuguracija dela.
Zdaj pa res več ne vem, z drugo grafično dela, geforce 2 grafična dela na super na drugih računalnikih.
Finta, da se mi je to zgodilo enkrat na starem računalniku s Epox ploščo in isto kartico. Ampak tam sem samo priklopu na drug monitor pa je delalo in potem nazaj na mojega in je delalo.
Probal sem tudi brez sound blasterja nič ne pomaga.
Ali je problem s ploščo in grafično ali ena ali drugo.
je možno da je kriv Napajalnik samo 235 W outpou???
Zdaj mi je že žal da sem kupu ECS-no ker je sigurno plošča ampak zakaj???????
Vsega mam pun kurac letim na servis naj se igrajo.
3LeR. ::
em jst sem za frenda sestavu masnio s to plato (D1200 ; V3 3000 ;ibm 20gb ; 256ram Micron ) pa dela bp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piskaOddelek: Strojna oprema | 5043 (3171) | Riff |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3688 (3114) | DT232 |
» | Problem z zagonomOddelek: Strojna oprema | 1176 (1118) | 'FireSTORM' |
» | plata ali procesor ??Oddelek: Strojna oprema | 1804 (1440) | Pyr0Beast |
» | racunalnik se noce vzgat!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1907 (1557) | rang3rus |