Forum » Operacijski sistemi » Windows Vista kompatibilnost z programi
Windows Vista kompatibilnost z programi
cnZz ::
zanima me kako je z programi (navadni vsakodnevni programi ki mi zaj delajo na XP) v visti
mi bo še vedno vse delalo? a bom moral psebej poiskati program za visto a lahko (kot sem prebral) v visti neki jeziček nastimal tako neki da naj bi delal kot v XP-jih?
al kaj
mi bo še vedno vse delalo? a bom moral psebej poiskati program za visto a lahko (kot sem prebral) v visti neki jeziček nastimal tako neki da naj bi delal kot v XP-jih?
al kaj
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
krneki0001 ::
Od vseh programov, ki jih uporabljam, mi edinole nero 6 in BSplayer ne delata. Dela autocad, borlandovi produkti,...
krneki0001 ::
Ja to vem, ampak sem napisal da nero6 ne dela - meni je šestka bolj uporabna kot najnovejša verzija.
A obstaja kej podobnega nerotu 6, pa da dela v visti?
A obstaja kej podobnega nerotu 6, pa da dela v visti?
Cokolesnik ::
Težave s programi v Visti poskusimo strniti v eno temo:
Tema: Posebnosti nekaterih programov v Windows Vista !
Tema: Posebnosti nekaterih programov v Windows Vista !
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XP] Preobleke v stilu VisteOddelek: Operacijski sistemi | 1562 (1370) | Boomer1911 |
» | Kateri windows namestiti? XP Professional ali VISTA Ultimate (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6136 (4501) | bluefish |
» | peka iso fajlov na cdjeOddelek: Programska oprema | 939 (873) | BIG_Yack |
» | Vista slaba v UIF testih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9269 (6273) | MrStein |
» | Vistin Aero ne vpliva na delovanje sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9647 (6171) | Matevžk |