Forum » Operacijski sistemi » Vista in Firefox tezava
Vista in Firefox tezava
danielka84 ::
Imam to tezavo da mi ne zazene firefoxa, imam tanovo verzijo za katero na njihovi trani pise da je Vista compatible.
Instalacijo poteka OK, ko pa zazenem, mi pa napise: The program must close to allow a previous installation attempt to complete. Please restart.
Je pa zanimivo ko ga pozenem kot administrator pa deluje BP. Probal sem resetirat firefox in pc, pa se vedno ne dela.
To vem da je v properties programa da nastavis "run as Administrator", vendar mi potem zagnjavi da Allow-am.
Instalacijo poteka OK, ko pa zazenem, mi pa napise: The program must close to allow a previous installation attempt to complete. Please restart.
Je pa zanimivo ko ga pozenem kot administrator pa deluje BP. Probal sem resetirat firefox in pc, pa se vedno ne dela.
To vem da je v properties programa da nastavis "run as Administrator", vendar mi potem zagnjavi da Allow-am.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Administratorske pravice uporabniku za eno igroOddelek: Operacijski sistemi | 2919 (2066) | Ribič |
» | XP zahteva admin geslo za USB ključkeOddelek: Operacijski sistemi | 2003 (1564) | MrStein |
» | remote desktop connectionOddelek: Loža | 3452 (3016) | theoneman |
» | Ne morem zbrisati datoteke v WXP, pliz help!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1110 (1072) | ZLOky |
» | Nero + teacW516EBOddelek: Pomoč in nasveti | 978 (891) | PupaSuchen |