Forum » Izdelava spletišč » Problem z kontrolno ploščo
Problem z kontrolno ploščo
NiMH ::
Nisem videl še teme s tem problemom in če obstaja se v naprej opravičujem ter prosim da me usmerite tja...
No Imam problem z kontrolno ploščo...
Ko se hočem konektat na server (moj seveda) mi sploh ne gre več gor...Danes vjutro sem še prosto po prešerno capal po njem zdaj pa mi niti na server ne gre več...
ve kdo kaj bi bil problem???
No Imam problem z kontrolno ploščo...
Ko se hočem konektat na server (moj seveda) mi sploh ne gre več gor...Danes vjutro sem še prosto po prešerno capal po njem zdaj pa mi niti na server ne gre več...
ve kdo kaj bi bil problem???
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
NiMH ::
Nič ne javi nobene napake samo niti zdaj se nemorem več konektat na server...Sploh mi ne pokaže tistega za vnos uporabniškega imena in gesla
Rad bi pa čim prej to ''težavo'' odpravil saj imam še dosti stvari za naredit na strani...
Rad bi pa čim prej to ''težavo'' odpravil saj imam še dosti stvari za naredit na strani...
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | oddajanje spletnega prostoraOddelek: Izdelava spletišč | 1279 (1128) | Penny |
» | Rabim pomoč pri Windows Serverju!Oddelek: Operacijski sistemi | 1306 (1127) | Daedalus |
» | XP + mIRCOddelek: Operacijski sistemi | 835 (751) | Road Runner |
» | Jedi Knight 2!Oddelek: Igre | 1502 (967) | ahac |
» | WIN XP hočejo na internetOddelek: Pomoč in nasveti | 930 (770) | miranpozar |