Forum » Omrežja in internet » eno uprašanje-nimam lih velik pameti o omržjih.
eno uprašanje-nimam lih velik pameti o omržjih.
samix ::
oj!
men pa zanima če se da k mam jst dva namizna računalnika k sta na različnih koncih stanvanja in d nebi razderu ceuga stanvanja bi si brezžično naredu..tko d me zanima če jst pr prumu računalnalniku tut rabm sprejemnik al je pri routerju tut kšn port d povežš preko kabla?
hvala za odgovore..in pa še neki..bi mi lahko eno solidno opremo za to postavt poiskal tm nekje do 110€
hwala!
men pa zanima če se da k mam jst dva namizna računalnika k sta na različnih koncih stanvanja in d nebi razderu ceuga stanvanja bi si brezžično naredu..tko d me zanima če jst pr prumu računalnalniku tut rabm sprejemnik al je pri routerju tut kšn port d povežš preko kabla?
hvala za odgovore..in pa še neki..bi mi lahko eno solidno opremo za to postavt poiskal tm nekje do 110€
hwala!
jype ::
S 100 evri to komot narediš.
Najlažje bo s kakšno USB wifi napravico in kakšnim wifi routerjem, ki ima vgrajen switch (taki so skoraj vsi).
Najlažje bo s kakšno USB wifi napravico in kakšnim wifi routerjem, ki ima vgrajen switch (taki so skoraj vsi).
'FireSTORM' ::
110€ bi šlo...verjetno
ampak prištej še 5€ za vsakega ki to prebere ker rabi prevajalca...
no resno...
odvisno kak masivne so stene in koliko jih je med računalnikoma, sploh pa če še maš mogoče višinsko razliko, torej ne-vse-v-eni-etaži
ampak prištej še 5€ za vsakega ki to prebere ker rabi prevajalca...
no resno...
odvisno kak masivne so stene in koliko jih je med računalnikoma, sploh pa če še maš mogoče višinsko razliko, torej ne-vse-v-eni-etaži
Those penguins.... They sure aint normal....
samix ::
1.) Oprostite moji pisavi, itak sm polpismen.
2.)Stanovanje je v enem nadstropju , umes pa so 3 stene pa omara.
Mogoče lahko kšne predloge date kaj bi vi na mojem mestu kupil?
Hvala.
2.)Stanovanje je v enem nadstropju , umes pa so 3 stene pa omara.
Mogoče lahko kšne predloge date kaj bi vi na mojem mestu kupil?
Hvala.
amigo_no1 ::
Na enem koncu wifi router (Linksys WRT54GL) , na drugem koncu pa wifi mrežno kartico (Canyon CN WF-511).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | televizija internet v bloku povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1343 (941) | Vanadium |
» | PCI ali USB mrežna kartica?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5310 (4868) | Gerhardt |
» | USB priključki že v ziduOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7255 (5768) | Azrael |
» | Wireless - še en nateg?Oddelek: Strojna oprema | 3078 (2178) | Tear_DR0P |
» | Izkusnje z LinkomOddelek: Omrežja in internet | 755 (617) | the_unborn |