Forum » Pomoč in nasveti » Crknil procesor ali plata...
Crknil procesor ali plata...
Sycroft ::
ker ne poznam nikogar z plato ki ima 939 podnozje ali pa nekoga s procesorjem amd 64 na 939 podnozju ne morem preizkusiti kaj mi je ckrnlo. Izlocil sem ze ram, graficno. Prav tako sem iztaknil vse kartice in diske. Problem pa je sledec. Racunalnik se enostavno ne zalaufa. Plata noce niti piskat. Nisem se cisto siguren za napajalnik, vendar ko iztaknem napajalni kabel za procesor (vsaj rekli so mi da je to to) pa se ventilatorji zalaufajo in plata zacne piskat. Je morda kaksna dobra dusa v lj ali bliznji okolici domzal, ki bi mi bil pripravljen nekako pomagat pogruntat kaj je ckrnilo? Procesor je se v garanciji tko da ce je to je super, ce pa je plata bom pa pac kupil novo. mogoce kaksna druga ideja kako probat kaj je slo?
ce je kdo naj javi na email ali pa 031347698
Gasper
ce je kdo naj javi na email ali pa 031347698
Gasper
Sycroft ::
mislm da na plati ni jumperjev za nastavit to zadevo. je pa tko kot sem reku. ce iztaknm kabl za napajanje procesorja, potem piska, drugace ne. ce ni rama not ne piska, ce ni grafe not ne piska. niti se ne zazene. aja plata pa je msi k8n neo 2 platinum.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik se ne odziva (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6878 (6549) | pingo76 |
» | Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piskaOddelek: Strojna oprema | 5032 (3160) | Riff |
» | Slika se ugasnila, PC se ne prižge več...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1748 (1431) | bosmla |
» | Računalnik ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 3446 (3079) | Fif55 |
» | problemi z matično!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1687 (1428) | dzinks63 |