Forum » Operacijski sistemi » Problem z računalnikom...
Problem z računalnikom...
Surfar ::
Tukaj sem jaz obupal in v bistvu ne vem, kaj bi lahko bilo. Skratka zadeva je takšna, računalnik se ko ga prvič vključiš sicer prižge ampak ni slike na monitorju (check cable). Tudi če pritisneš na monitorju On/Off je še vedno isto. No potem ko spet ugasnem računalnik in ga prižgem je vse ok in normalno. V biosu sem spremenil na AGP prioriteto, ampak je bilo še vedno isto. Skratka ob prvem zagonu slike na LCDju ni, ob ponovnem resetu ali zagonu pa se pojavi.
Mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo?
P.S. Baje se je še to pojavilo, da je celo med delom v winsih se to naredilo, napisalo no signal in se začelo na novo zaganjat oz resetirat samo od sebe. To se naj bi začelo pojavljat po prihodu iz servisa. Sistem je bil takrat na novo postavljen.
Mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo?
P.S. Baje se je še to pojavilo, da je celo med delom v winsih se to naredilo, napisalo no signal in se začelo na novo zaganjat oz resetirat samo od sebe. To se naj bi začelo pojavljat po prihodu iz servisa. Sistem je bil takrat na novo postavljen.
- spremenilo: Surfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vertiakla črta čez ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 7772 (3109) | KTr1sk |
» | Monitor se ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 2031 (1719) | aaads |
» | Računalnik se kar naenkrat ne zažene več, ni slike, lucka na ekranu utripa - pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10220 (8003) | Tac20 |
» | Ni signalaOddelek: Pomoč in nasveti | 1524 (1182) | G_mAn |
» | plata ali procesor ??Oddelek: Strojna oprema | 1810 (1446) | Pyr0Beast |