Forum » Izdelava spletišč » Pošiljanje mailov
Pošiljanje mailov
flasha ::
Pozdrav!!!
iščem program ki bi iz besedila izluščo mail naslove, npr:
znal izpisat samo:
moj@moj.com
tvoj@tvoj.com,..
Obstaja kaj takega?
In pa rabil bi še program ki bi poslal mail večim uporabnikom, le tem pa bi blo videno kot da so bili samo oni naslovnik (kot imajo trgovine ko pošiljajo kake reklame) rabil bi pa za pošiljanje novic.
EDIT: Admine naproščam da prestavijo temo v Programi (nevem kak sn se lahko zmoto)
Hvala za odgovore
LP Nejc
iščem program ki bi iz besedila izluščo mail naslove, npr:
Jaz moj@moj.com posiljam tebi, tvoj@tvoj.com,...
znal izpisat samo:
moj@moj.com
tvoj@tvoj.com,..
Obstaja kaj takega?
In pa rabil bi še program ki bi poslal mail večim uporabnikom, le tem pa bi blo videno kot da so bili samo oni naslovnik (kot imajo trgovine ko pošiljajo kake reklame) rabil bi pa za pošiljanje novic.
EDIT: Admine naproščam da prestavijo temo v Programi (nevem kak sn se lahko zmoto)
Hvala za odgovore
LP Nejc
- spremenil: flasha ()
kupola ::
bi rad malo spama pošiljal a?
ko pošiljaš pošto večim naslovnikom in bi rad, da nihče ne vidi komu si poslal, napiši naslove v okence BCC - skrita kopija ali slepa kopija.
ko pošiljaš pošto večim naslovnikom in bi rad, da nihče ne vidi komu si poslal, napiši naslove v okence BCC - skrita kopija ali slepa kopija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kupola ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posiljanje uradnih zadevOddelek: Loža | 3447 (2609) | dunda |
» | E-mail limitiOddelek: Omrežja in internet | 5791 (5540) | Senitel |
» | Usmeritev domene v SIOLov brezplačni spletni prostor?Oddelek: Omrežja in internet | 2054 (1889) | AlexUS |
» | Kako reagirate glede SPAMa ????Oddelek: Omrežja in internet | 2567 (2166) | pivmik |
» | Prikrivanje E-Mail naslovov.Oddelek: Omrežja in internet | 3730 (3407) | Bakunin |