Forum » Pomoč in nasveti » Cd-ja z win noče posnet!
Cd-ja z win noče posnet!
bluzer ::
Pri prenosnemu računalniku (HP, Compaq Presario v5000) mi noče posnet windowsov na novo gor. Preden se vže, prtisnem esc, mi da 3 možnosti, izberem da mi bere iz cd-ja, pol pa se pojavi modro okence, začne se setup, pregleduje datoteke, pol mi pa javi, da določena datoteka manjka (vsakič ko probam, druga). Tako mi je zdaj javilo, da manjka ramdisk.sys, drugič spet ena druga manjka...To napiše, pa rukne cd iz enote. Pol pa ni druge, kot da izberem, da se računalnik na novo zažene.
Pol se pa čist normalno vžge (pač iz trdega diska), pa mi napiše, da mi manjka btballoon.dll. Sem ga prenesla iz interneta, pa je vsakič isto.
Zato pa bi rada na novo dala vse gor, saj ga skoz nekaj serje.
Mi znate pomagat kako?
Pol se pa čist normalno vžge (pač iz trdega diska), pa mi napiše, da mi manjka btballoon.dll. Sem ga prenesla iz interneta, pa je vsakič isto.
Zato pa bi rada na novo dala vse gor, saj ga skoz nekaj serje.
Mi znate pomagat kako?
Če smo probal s 4 različnimi cdeji, ki drgač lepo posnamejo, pr men pa dela isto, kot sem napisala prej. S vsemi 4-imi, pa vedno nekaj manjka???
NiMH ::
Hmm...Potem mora biti kaj narobe z Prenosnikom... Vrjetno si tudi sama ugotovila
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
jA ŽE, SAM RADA BI BREJ SAMA KAJ POSKUSLA, PREDEN SE KOMPJUTERČKA ZNEBIM ZA 1 MESEC (da bo popravljen). Me že kar malo črviči, da bom tolk časa brez.... računalnika, namreč.
Pentium ::
Kiro verzijo Windows pa misliš naložiti. Tole s tremi opcijami in z ramdrive.sys je Windows Me ali pa Windows 98. Tvoj Compaq Presario V5000, pa je toliko nova stvar, da bodo na njih sigurno dobro (in bolj zanesljivo) delali Windows XP. Pa tudi driverjev za Win9x zelo verjetno ne boš mogla dobit za ta laptop.
Tako raje poskusi dobiti Windows XP in jih naložiti. Ker je tvoj OEM računalnik, ima zelo verjetno na spodnji strani nalepko z namestitvenim ključom, ki je tudi zelo verjetno za Windows XP.
Tako raje poskusi dobiti Windows XP in jih naložiti. Ker je tvoj OEM računalnik, ima zelo verjetno na spodnji strani nalepko z namestitvenim ključom, ki je tudi zelo verjetno za Windows XP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | na novem prenosniku ne moirem naložiti windowsowOddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (794) | maremare |
» | Ne najde audio deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 3646 (2784) | niko_994 |
» | Notebook kupljen v italijiOddelek: Pomoč in nasveti | 2030 (1531) | Gutjerez |
» | Cd enota štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 815 (759) | jackorsen88 |
» | Kje mam napisano grafično kartico?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1130 (1032) | Gwanaroth |