Forum » Elektrotehnika in elektronika » Nadomestni rele za avtoalarm
Nadomestni rele za avtoalarm
_sem_ ::
Nisem domač v lovu na elektronske komponente, zato prosim za pomoč pri iskanju nadomestka za pokvarjeni rele smernikov v avtoalarmu.
Oznaka je SIEMENS V23072-C1061-A208
Kje bi bilo mogoče dobiti tak ali vsaj dovolj podoben rele (ne da bi naročil za 300$ robe naenkrat)? Hvala
Najbolj podobna reč, ki sem jo našel z Googlom, je Tycoelectronics.com
pdf
[Uporabljaj funkcijo povezave, če samo namečeš linke, se stran grdo razširi in postane povsem nepregledna, moderator]
Oznaka je SIEMENS V23072-C1061-A208
Kje bi bilo mogoče dobiti tak ali vsaj dovolj podoben rele (ne da bi naročil za 300$ robe naenkrat)? Hvala
Najbolj podobna reč, ki sem jo našel z Googlom, je Tycoelectronics.com
[Uporabljaj funkcijo povezave, če samo namečeš linke, se stran grdo razširi in postane povsem nepregledna, moderator]
- spremenil: Azrael ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izklop faze z relejemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11750 (3993) | mirator |
» | TermoregulatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5050 (5050) | Azrael |
» | Resetiranje računalnikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1282 (1065) | flasha |
» | Izhodi na IR sprejemnikuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2269 (2125) | svizec75 |
» | Z računalnikom moram vsako polno minuto vklopit in izklopit rele!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1043 (883) | BSD-jas |