Forum » Izdelava spletišč » Namestitev lastnega banerja v forumu ki bo vseboval tudi link
Namestitev lastnega banerja v forumu ki bo vseboval tudi link
croatia21 ::
Zanima me kako to lahko naredim.
Poskušal sem s forumom ki ga ponuja pri s2.bizhat.com.
Sliko bannerja sem sicer lahko spremenil vendar ne vem kako bi oz če je sploh mogoče banner tudi linkal, tako da bi bil preusmerjen na neko drugo stran, če bi kliknil na njega.
Semkaj sem šel da sem spremenil banner.
general admin;configure banner
Poskušal sem tudi s forumom ki ga ponuja mojforum.si.
Tukaj sicer obstaja tudi možnost da vstaviš nek url link, kar pri s2.bizhat.com ni mogoče. Vendar ta url link naj bi ponenil mesto kjer se nahaja online slika. Jaz sem to izkoristil tako da sem kar vsavil naslov moje osebne strani vendar potem seveda banerja ni bilo (oz je bil prazen). Sem pa vsaj imel link do moje strani, vendar to zgleda preveč grdo ker je banner prazen.
Tule sem spreminjal nastavitve.
administracija za izgled; menu; spremeni logotip
A mi ve kdo kaj pomagat?
Poskušal sem s forumom ki ga ponuja pri s2.bizhat.com.
Sliko bannerja sem sicer lahko spremenil vendar ne vem kako bi oz če je sploh mogoče banner tudi linkal, tako da bi bil preusmerjen na neko drugo stran, če bi kliknil na njega.
Semkaj sem šel da sem spremenil banner.
general admin;configure banner
Poskušal sem tudi s forumom ki ga ponuja mojforum.si.
Tukaj sicer obstaja tudi možnost da vstaviš nek url link, kar pri s2.bizhat.com ni mogoče. Vendar ta url link naj bi ponenil mesto kjer se nahaja online slika. Jaz sem to izkoristil tako da sem kar vsavil naslov moje osebne strani vendar potem seveda banerja ni bilo (oz je bil prazen). Sem pa vsaj imel link do moje strani, vendar to zgleda preveč grdo ker je banner prazen.
Tule sem spreminjal nastavitve.
administracija za izgled; menu; spremeni logotip
A mi ve kdo kaj pomagat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kaj manjka tej spletni trgovini...Oddelek: Izdelava spletišč | 2980 (1943) | WinsuckeR |
» | Slo-tech forum? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 3084 (3082) | Alexius Heristalski |
» | ToboAds (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17742 (12700) | TuRBo_1 |
» | Prihaja X1600Pro AGP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8629 (6665) | sirotka |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1530 (1348) | eiht |