Forum » Pomoč in nasveti » Priklop grafične pci-e kabel
Priklop grafične pci-e kabel
pozitron ::
Zdravo.
Imam grafično xfx 7900gs extreme, pač priklopleno na psu, tako, da porabi dva molexa, ima dva priklopa po 3 pine. Zdej sm pa opazu, da ima moj lc 550W, Pci-e kabel oz. priključek, tak 6 pinski, tko zgleda kot ta adapter od grafične, mislim lahko bi ga direkt u grafično dal tak nastavk je na psu. Zdej me pa zanima če se to sme, al morm uporabt tist kabel ki je zraven s grafično pršu. Sam na živce mi gre ker porab dva priklopa, ki mi jih počasi zmankuje.
Hvala za odgovore.
Upam, da sm razumljiv napisu kak kabel mislm iz napajalnika. Vem d je mal čudn opisan.
Imam grafično xfx 7900gs extreme, pač priklopleno na psu, tako, da porabi dva molexa, ima dva priklopa po 3 pine. Zdej sm pa opazu, da ima moj lc 550W, Pci-e kabel oz. priključek, tak 6 pinski, tko zgleda kot ta adapter od grafične, mislim lahko bi ga direkt u grafično dal tak nastavk je na psu. Zdej me pa zanima če se to sme, al morm uporabt tist kabel ki je zraven s grafično pršu. Sam na živce mi gre ker porab dva priklopa, ki mi jih počasi zmankuje.
Hvala za odgovore.
Upam, da sm razumljiv napisu kak kabel mislm iz napajalnika. Vem d je mal čudn opisan.
bosmla ::
Kabel, ki si ga dobil zraven graficne uporabis samo v primeru starejsega napajalnika oz taksnega, ki nima kabla kot ga ima tvoj.
Torej JA celo dobro je da priklopis onga "6 pinskega".
Torej JA celo dobro je da priklopis onga "6 pinskega".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bosmla ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modularni kabli za napajalnik Chieftec 850WOddelek: Kaj kupiti | 1339 (1158) | Assass1n |
» | ATI5850 in Asus P5KOddelek: Zvok in slika | 2012 (1708) | Jst |
» | 9800gtx slabsi rezultati kot s 7600gt (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3954 (2981) | mesoreznica |
» | I.link = FirewireOddelek: Zvok in slika | 2716 (2652) | Vikking |
» | Problem pri sestavlanju računalnika.Oddelek: Strojna oprema | 1247 (1035) | para! |