Forum » Zvok in slika » Kateri IPOD.i podpirajo radio?
Kateri IPOD.i podpirajo radio?
Nevihta ::
Pozdravljeni,
Nikjer ne zasledim podatka kateri IPOD-i podpirajo radio, če ga sploh kateri. Nekje sem mislim da enkrat zasledil da ga samo IPOD-i, dočim IPOD-nano-ti pa ne.
Vse imetnike le teh naprošam za odgovor.
Nagibam se k nakupu enega izmed njih, torej katerega priporočate, mora pa obvezno imeti radio sprejemnik.
LP
Nikjer ne zasledim podatka kateri IPOD-i podpirajo radio, če ga sploh kateri. Nekje sem mislim da enkrat zasledil da ga samo IPOD-i, dočim IPOD-nano-ti pa ne.
Vse imetnike le teh naprošam za odgovor.
Nagibam se k nakupu enega izmed njih, torej katerega priporočate, mora pa obvezno imeti radio sprejemnik.
LP
Nevihta
zlobcek ::
Radia ne podpira po deafoltu noben ipod. Se ga pa kupi kot dodatek in paše se mi zdi na vse ipode nove generacije z zaslonom (nano in video).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft v ZDA ne bo smel več prodajati Worda (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 11506 (8298) | GoldRakun |
» | Kompakten in trpežen mp3 predvajalnik do 150€Oddelek: Kaj kupiti | 1538 (1367) | 5er--> |
» | Nakup iPODOddelek: Kaj kupiti | 2956 (2549) | mescaline9 |
» | Novi produkti iz Apple-ovih logov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11732 (9926) | BladE_ |
» | In zdaj še iPod miniOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2666 (2666) | Road Runner |