Forum » Šola » Diplomska naloga - višješolski program - Komerciala
Diplomska naloga - višješolski program - Komerciala
pirx ::
Pozdrav!
Zanima me, ali je kdo tu ali pa pozna koga, ki se ukvarja z izdelavo diplomskih nalog. Rabim za višješolski program, smer Komerciala. Lahko iz predmetov trženje ali podjetništo.
Stvar mi je že skoraj nujna, zato če koga zanima, naj piše prosim na hotspace@email.si
Hvala!
Zanima me, ali je kdo tu ali pa pozna koga, ki se ukvarja z izdelavo diplomskih nalog. Rabim za višješolski program, smer Komerciala. Lahko iz predmetov trženje ali podjetništo.
Stvar mi je že skoraj nujna, zato če koga zanima, naj piše prosim na hotspace@email.si
Hvala!
miko 55 ::
obstaja skener kateri ti zmanša mukotrpno tipkanje.
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
@LOL ::
A shit ej
Tudi toliko niste da zaključite s svojim delom. Če te prav razumem bi ti rad da ti en za evre napiše diplomsko?
Lenoba lena (pa ne jokat da imaš dost dela v službi ) NOT
Nimate neke morale ki bi vam pravla da če ste že nardil tok izpitov (upam da tudi izpite ni eden drug pisal,,,) potem pa ne morete še tisto diplomsko spacat. Vprašaj se tudi ali taka drža deluje moško - a ne rep med noge?
Tudi toliko niste da zaključite s svojim delom. Če te prav razumem bi ti rad da ti en za evre napiše diplomsko?
Lenoba lena (pa ne jokat da imaš dost dela v službi ) NOT
Nimate neke morale ki bi vam pravla da če ste že nardil tok izpitov (upam da tudi izpite ni eden drug pisal,,,) potem pa ne morete še tisto diplomsko spacat. Vprašaj se tudi ali taka drža deluje moško - a ne rep med noge?
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!
Geek: The Windows!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: @LOL ()
Beralios ::
joj, joj
Milm res - da plačaš nekomu da ti nardi zadevo ki jo lahk sproduciraš v enmu tednu na izi.
Sploh dandanašnji k maš cobise, wikipedie, google ...
groza
Milm res - da plačaš nekomu da ti nardi zadevo ki jo lahk sproduciraš v enmu tednu na izi.
Sploh dandanašnji k maš cobise, wikipedie, google ...
groza
pirx ::
:) Odkar sem naredil zadnji izpit in do zdaj se je toliko stvari spremenilo, da imam res malo časa in v bistvu te izobrazbe niti ne potrebujem, vendar mi je žal vseskupaj zavreči. V bistvu imam itak zadevo napisano, manjka mi še samo poglavje "analiza konkurence", ampak naj čas izgubljam s tem? Ne. Raje plačam, je manj stroškov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fax in neprimeren odziv profesorja? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 32880 (20077) | Phantomeye |
» | Ko se ti v življenju naenkrat zacikla (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14734 (11309) | m0LN4r |
» | Zagovor diplome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 52239 (31804) | gzibret |
» | Lektoriranje / tisk diplomskeOddelek: Šola | 8461 (2037) | thramos |
⊘ | Dilema do kam lahko seže pomoč pti izdelavi diplomske naloge (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20730 (19107) | Azrael |