Forum » Pomoč in nasveti » driverji help
driverji help
alien-w ::
dejte folk mi mau pomagat kle! Iscem ksno gut stran, kjer bi bilo velik driverjev za cim vec stvari pac. "driverguide" sux, ker mi nix ne najde, pa se sto let mi loada! Zdej sm klele na enmu pocasnmu compu, tko da ne morm lih ne vem kaj.
rabm driverje za w2k TV TUNER Maxi tv 3 od guillemota in ISDN adapter IS128PCI (naj bi bil od atecha).
rabm driverje za w2k TV TUNER Maxi tv 3 od guillemota in ISDN adapter IS128PCI (naj bi bil od atecha).
smash_u ::
Probaj na Altavista, Yahoo ali kaj podobnega.Tam bos kaj našelAli pa poišči kakšna navodila od teh zadev tam sigurno pise kaksen naslov kjer dobis gonilnike
LIVE to overclock
overclock to LIVE!!!
SmaSh
overclock to LIVE!!!
SmaSh
noogy2noogy ::
Definitvo si oglej windrivers stran. Našel boš še kaj takega, da sploh nisi vedel, da obstaja...
lp
noogy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Drajverji... nemogoča namestitev "unknown devicesOddelek: Pomoč in nasveti | 1617 (1502) | amigo_no1 |
» | NOD32-groznja-windrivers.exe KAJ NEJ NARDIM?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1299 (1126) | BitchezRullz |
» | Kera je prava hitrost CPU-ja ??Oddelek: Strojna oprema | 1364 (1071) | frudi |
» | Najdite mi driverje za graficno, plsOddelek: Pomoč in nasveti | 1264 (1118) | Dr_M |
» | gonilniki za voodooja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1103 (964) | mojsterpeter |