» »

brisanje prijave za windows98

brisanje prijave za windows98

kekc ::

Vem, da bom poslušal: "Že stokrat je blo"; ampak jes se ne spomnim. Ko postaviš obvezno prijavo za Windowse, če računalnik uporablja več uporabnikov in nato tega okenca ne želiš več (če si seveda pobrisal uporabnike in gesla). Se lejga zlomka prijavno okence spet pojavla pri zagonu računalnika, čeprav ni notr napisanih uporabnikov - kak se ga naj losam? Hvala za odgovore!

Justy ::

Pri nastavitvah za Network Neighborhood (oz Omrezno sosescino) nastavi na Windows Logon....

G. Justy kake veze pa ma omrežna soseščina z windowsi na moji mašini? Sej se logiram samo v svoj operacijski sistem - oz. se nočem več!

Justy ::

Pa si poskusil kaj sem predlagal?

Ce pravis da si pobrisal vse userje in se vedno se ti pojavi okence za vpis gesla.... no ce pa ne bi rad spreminjal, ker nisi sigurn..... mi pa samo povej kaj ti pise sedaj pod: Network Neighborhood\Configuration\Primary Network Logon\xxxxxx ----- > tam ko se m ti reku da nastimaj na windows logon...... kaj pise sedaj...... reci

Sem že najdu na nadzorni plošči/gesla/lastnosti/profili uporabnika/izberes vsi uporabniki uporabljajo iste nastavitve. BINGO. Tudi slepa kura........

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dveh

Oddelek: Omrežja in internet
243331 (2753) Pyr0Beast

Samba, Linux, Windows XP

Oddelek: Omrežja in internet
201994 (1766) hruske
»

težave v domačem omrežju