Forum » Pomoč in nasveti » RADEON 9100 problem
RADEON 9100 problem
Gutjerez ::
Za to grafično nimam original cdja. Ko sem hotu namestit nove najnovejše drivere me vedno prosi za net frame.. samo jaz pa tega nočem inštalirat.
Z SP2 so se inštalirali driveri avtomatsko.
Informacije o grafični kartici
Datum gonilnika: 23.3.2004
Različica gonilnika: 6.14.10.6462
Integrirano vezje: RADEON 9100 AGP (0x514D)
DAC vrsta: Internal DAC (400MHz)
Velikost pomnilnika: 128 MB
Niz za Kartico: RADEON 9100 Family (Microsoft Corporation)
Informacije o BIOS-s:BK-AMI VER008.004.019.000
Zdaj pa me zanima če je to dobro ali je bolje da bi inštaliro novejše drivere. sao seveda brez .NET fra..
Ker na njihovi strani ni nikjer napisano nič za to serijo 9100. ://
Zato nevem kaj storiti.
Prosim če ima kdo kak link za drivere bi lepo prosu če napiše.
Lp
Z SP2 so se inštalirali driveri avtomatsko.
Informacije o grafični kartici
Datum gonilnika: 23.3.2004
Različica gonilnika: 6.14.10.6462
Integrirano vezje: RADEON 9100 AGP (0x514D)
DAC vrsta: Internal DAC (400MHz)
Velikost pomnilnika: 128 MB
Niz za Kartico: RADEON 9100 Family (Microsoft Corporation)
Informacije o BIOS-s:BK-AMI VER008.004.019.000
Zdaj pa me zanima če je to dobro ali je bolje da bi inštaliro novejše drivere. sao seveda brez .NET fra..
Ker na njihovi strani ni nikjer napisano nič za to serijo 9100. ://
Zato nevem kaj storiti.
Prosim če ima kdo kak link za drivere bi lepo prosu če napiše.
Lp
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
tsatthoggua ::
Instaliraj Omega Driverje.
Pred instalacijo preveri, da verzija driverjev sigurno podpira 9100 ker grafična ni ravno najnovejša. Sem imel isto grafično par let nazaj in so mi driverji delovali brez problemov.
Pred instalacijo preveri, da verzija driverjev sigurno podpira 9100 ker grafična ni ravno najnovejša. Sem imel isto grafično par let nazaj in so mi driverji delovali brez problemov.
jperc21 ::
Odvisno za kaj jih potrebuješ. Če samo za pisarniško delo , ti ni potrebno inštalirati novih driverjev.Če pa še mogoče za kakšne igre, pa je v redu imeti najnovejše driverje. V tem primeru ti ne preostane drugega kot inštalirat net frame.
LP
LP
karafeka ::
Ma kaki netframe
Zadnji gonilniki, ki podpirajo 8500/9100 so 6.5. Tudi jaz bi priporočal omega gonilnike. Dobiš jih pa tule http://www.omegadrivers.net/archive.php. Glej verzijo, da ne boš dobil novejših! Pa tile nimajo nobenih potreb po kakih .net frameworkih (vem, mam jaz isto verzijo)
Zadnji gonilniki, ki podpirajo 8500/9100 so 6.5. Tudi jaz bi priporočal omega gonilnike. Dobiš jih pa tule http://www.omegadrivers.net/archive.php. Glej verzijo, da ne boš dobil novejših! Pa tile nimajo nobenih potreb po kakih .net frameworkih (vem, mam jaz isto verzijo)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po namestitvi Radeon gonilnikov se vse sesujeOddelek: Programska oprema | 1377 (1131) | opeter |
» | Hp 6820s prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1411 (1411) | Jakka |
» | Geforce go 7300 gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1699 (1513) | M-XXXX |
» | Slaba kvaliteta videaOddelek: Pomoč in nasveti | 972 (919) | Davids84 |
» | Geforce Ti4200 - čudni problemiOddelek: Strojna oprema | 1143 (884) | Dead_Eye |