Forum » Pomoč in nasveti » kateri gonilniki za ATI Radeon 9600pro 256mb
kateri gonilniki za ATI Radeon 9600pro 256mb
the_game ::
No imam v naslovu omenjeno grafo.In nevem katere gonilnike naj dam gor imam pa iz uradne strani ATI najnovejše gonilnike(7-1_xp_dd_40211) in iz strani omegadrivers zadnjo verzijo omega gonilnikov(rad_w2kxp_omega_38330)
RAD BI DA MI PRIPOROČATE NAJBOLŠE GONILNIKE + še kakšen dodaten program ZA ČIM BOLJ ZMOGLJIVO DELOVANJE(kot to mislim čim več FPS-jev v igrah)
In kakšen je najbolši postopek nameščanja gonilnikov???
RAD BI DA MI PRIPOROČATE NAJBOLŠE GONILNIKE + še kakšen dodaten program ZA ČIM BOLJ ZMOGLJIVO DELOVANJE(kot to mislim čim več FPS-jev v igrah)
In kakšen je najbolši postopek nameščanja gonilnikov???
miko 55 ::
to smo že obdelali 1000 krat. dej pogledat po arhivu oz uporabi iskanje. v en post sem nalimal direkten link na katerem dobiš ati-jeve gonilnike. le malo poklikaš in jih imaš
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po namestitvi Radeon gonilnikov se vse sesujeOddelek: Programska oprema | 1373 (1127) | opeter |
» | Gonilniki za Prestigio Nobile 157Oddelek: Pomoč in nasveti | 5434 (4270) | KamiKaze |
» | AMD prevzel Ati (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 14392 (9961) | Quikee |
» | Ati OmegaDrivers 3.8.252Oddelek: Novice / Grafične kartice | 3196 (2369) | m0LN4r |
» | ATI gonilnikiOddelek: Programska oprema | 2473 (1862) | Tilen |