Forum » Pomoč in nasveti » Kaj je z diskom?
Kaj je z diskom?
bandidosss ::
Pozdravljeni!
Imam preoblem in sicer windowsi se mi ne zaženejo več, po nalaganju se vsakič sami resetirajo!
Ko hočem inštalirat nove, mi napiše to
Enako se pojavi pri namestitvi novih windowse, ali pa če jih hočem samo popraviti. Kako bi se rešil tega? Lahko kako drugače formatiram disk, npr iz BIOSOV? Če disk priklopim na drug PC, mi tega noče zagnati (PC-ja) in se resetira.
Aja, do napake pa je prišlo ko sem nekajkrat moral resetirat rač...
Lp, Tadej
Imam preoblem in sicer windowsi se mi ne zaženejo več, po nalaganju se vsakič sami resetirajo!
Ko hočem inštalirat nove, mi napiše to
Enako se pojavi pri namestitvi novih windowse, ali pa če jih hočem samo popraviti. Kako bi se rešil tega? Lahko kako drugače formatiram disk, npr iz BIOSOV? Če disk priklopim na drug PC, mi tega noče zagnati (PC-ja) in se resetira.
Aja, do napake pa je prišlo ko sem nekajkrat moral resetirat rač...
Lp, Tadej
bandidosss ::
Aha, zdaj sem prišel z zagonsko disketo v dos, vendar kako zdaj tukaj najdem disk? Kakšna je komanda? Pod c: mi nič ne najde. Prosim ta pomoč!
Lp, Tadej
Lp, Tadej
amigo_no1 ::
Če imaš particijo formatirano v ntfs ti je klasični dos ne bo našel.
Uporabi winpe
www.nu2.nu/pebuilder
ali nekaj na linux platformi:
Trinity Rescue Kit , knoppix
Uporabi winpe
www.nu2.nu/pebuilder
ali nekaj na linux platformi:
Trinity Rescue Kit , knoppix
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel vnosne tabeleOddelek: Programska oprema | 1461 (1082) | vratar |
» | Nimam internetne povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 680 (573) | T.A.D.E.J |
» | HP tx2650, temperatura normalna?Oddelek: Pomoč in nasveti | 818 (711) | techfreak :) |
» | BIOS se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1348 (1209) | bandidosss |
» | Zakaj ne vidim DISKA v DOSU?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (1024) | 5er--> |