» »

Pomoc pri dekodirni kartici

Pomoc pri dekodirni kartici

Samson ::

Se nikoli nisem imel opravka z dekoderskimi karticami, ki so prihajale se mi zdi zraven kaksnih dvd predvajalnikov (mislim da se jim je reklo nekaj kakor DXR)...Sedaj pa me zanima, ce bi jo upiku v staro 486/100...Ali bi pridobil normalno gledanje divx in vcd filme, kakor tudi mpeg?:\
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Matty ::

Hmmm... pozabi, mislim da imas preslab racunalnik. DivX kar takoj pozabi, saj jih dekoderske ne odkodirajo (no, ce imas Hollywood + kartico, lahko gledas DivXe tudi na TV)...

Vseeno mislim, da je minimalna konfiguracija za dekodersko kartico tam okoli P133...

Samson ::

Saj, da je presvoh, to itak se ve, toda mislil sem, da je se vedno kaksno upanje, kajti vem da se je nekaj govorilo okrog teh dekoderskih kartic, da nekaj pospesujejo, oz. pripomorejo k lazjemu gledanju...Ne vem pa gledanju cesa, hehe
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Boky ::

Hollywood + ne pospesuje DIVX-ov. Pospesuje le MPEG-2( DVD. Za tekoco gledanje DVD-jev prek Hollywood-a pa rabis mislim da najmanj p120.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Boky ()

PIII850 ::

Jz mam za prodat DXR2 od creativea. Za ene 8 jurjev ti jo dam če želiš. Prodajam eno zato ker imam dve :)))

041 690 818
lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako gledati DVD-je

Oddelek: Zvok in slika
81135 (927) BlackHole
»

SB live 5.1

Oddelek: Zvok in slika