» »

DIVX -> HOLLYWOOD+

DIVX -> HOLLYWOOD+

ElHovica ::

Hmmm, ne vem, ce je to ta pravi forum, za to vprasanje al pa bl pase v programsko opremo, ampak ce ste tukej ljubitelji slike in zvoka bo pa mogoce kej :\. Zanima me, ce kdo ve kako (ce sploh obstaja nacin) bi DIVX signal iz graficne kartice preusmeru na izhod od RealMagic Hollywood+ dekoderske kartice, tko da bi pol lahko na TV-ju gledou tudi DIVX-e in ne samo DVDjou al pa mpg3 formata???

Damn ;(( a se se noben ni tega vprasanja uprasou??? Sej tut ce ste probal pa niste resitve najdl mi povejte, da bom vsaj vedu, da je manj upanja :(.

Kaj res nihce nima pojma o tej temi???
Al me samo ignorirate >:D

matevzm ::

Ignoriramo te. Vsi imamo te kartice doma, samo smo tiho.
Nisem se slisal, da bi komu uspelo to narediti. Obcasno se pojavi vprasanje, odgovora pa se nisem videl. Mogoce je pa to samo svetovna zarota proti lastnikom Holywood+ kartic...

Hvala ti matevzm, koncno nekej tale vprasanje sm poustou ze ene 3 dni nazaj, in je res zgledal precej crno, tko, da kljub temu, da mi glih nisi pomagou v smeri resitve problema, si mi pa olajsal DUSHO >:D:D

Jinxy ::

Po mojem je to nemogoce, Hollywood+ ti bo na TV izhodu kazal samo tisto, kar dekodira iz mpeg-2 formata, kar pa DivX ni (mpeg-4)...

Ednia varianta bi bila, da bi imel se en program, ki bi ti DivX sproti kodiral v mpeg-2 in to posiljal hollywood-u, ampak to je ze znanstevna fantastika

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako posneti film iz digitalne kamere?

Oddelek: Zvok in slika
375474 (4302) m1h4
»

Winfast TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
918557 (5529) Pyr0Beast
»