Forum » Zvok in slika » Pomoc pri dekodirni kartici
Pomoc pri dekodirni kartici
Samson ::
Se nikoli nisem imel opravka z dekoderskimi karticami, ki so prihajale se mi zdi zraven kaksnih dvd predvajalnikov (mislim da se jim je reklo nekaj kakor DXR)...Sedaj pa me zanima, ce bi jo upiku v staro 486/100...Ali bi pridobil normalno gledanje divx in vcd filme, kakor tudi mpeg?
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Matty ::
Hmmm... pozabi, mislim da imas preslab racunalnik. DivX kar takoj pozabi, saj jih dekoderske ne odkodirajo (no, ce imas Hollywood + kartico, lahko gledas DivXe tudi na TV)...
Vseeno mislim, da je minimalna konfiguracija za dekodersko kartico tam okoli P133...
Vseeno mislim, da je minimalna konfiguracija za dekodersko kartico tam okoli P133...
Samson ::
Saj, da je presvoh, to itak se ve, toda mislil sem, da je se vedno kaksno upanje, kajti vem da se je nekaj govorilo okrog teh dekoderskih kartic, da nekaj pospesujejo, oz. pripomorejo k lazjemu gledanju...Ne vem pa gledanju cesa, hehe
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Boky ::
Hollywood + ne pospesuje DIVX-ov. Pospesuje le MPEG-2( DVD. Za tekoco gledanje DVD-jev prek Hollywood-a pa rabis mislim da najmanj p120.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
PIII850 ::
Jz mam za prodat DXR2 od creativea. Za ene 8 jurjev ti jo dam če želiš. Prodajam eno zato ker imam dve :)))
041 690 818
lp
041 690 818
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako gledati DVD-jeOddelek: Zvok in slika | 1135 (927) | BlackHole |
» | SB live 5.1Oddelek: Zvok in slika | 802 (619) | .:joco:. |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2830 (2394) | buhica1 |
» | DIVX -> HOLLYWOOD+Oddelek: Zvok in slika | 857 (688) | Jinxy |
» | TV-OutOddelek: Zvok in slika | 1289 (1120) | Muflon1 |