Forum » Kaj kupiti » Kakšen tiskalnik?
Kakšen tiskalnik?
vlaad972 ::
Rabim nov tiskalnik in me zanima, kaj bi mi vi predlagali. Trenutno imam HP 3820 in mi počasi crkuje. Na servisu so mi rekli, da se ga ne splača popravljat. Razmišljam o tem, da bi raje nabavil nabavil multifunkcijsko napravico. Mi lahko kdo predlaga, kaj, zakaj in za koliko.
Vsakega pametnega odgovora bom vesel, hvala.
Vsakega pametnega odgovora bom vesel, hvala.
tonic ::
osebno ti priporočam enga ČB laserja
pred njim sem imel ene par inkjet canonov, pa enga HP multifunkcijski (tiskalnik, skener, fotokopirc...) tudi inkjet...
pa so bli vedno neki problemi, al je blo treba kartuše pucat, al je barve "prehitro" zmanjkalo, al se je vse skupaj zasušilo, so se kartuše zaletavale na eno stran (en canon 640...)... in vedno orginal kartuše predrage, da bi si kupil tist komplet za polnjenje sem pa prelen
sedaj sem pa nabavil HP LaserJet 1020 za cca. 130€ pa bom videl kak bo... v službi imamo 1022 pa smo do sedaj sprintali cca. 1400 strani s prvim tonerjem... tak da če mi služi vredu preden porabim prvi toner... bo OK
lp,
Toni
pred njim sem imel ene par inkjet canonov, pa enga HP multifunkcijski (tiskalnik, skener, fotokopirc...) tudi inkjet...
pa so bli vedno neki problemi, al je blo treba kartuše pucat, al je barve "prehitro" zmanjkalo, al se je vse skupaj zasušilo, so se kartuše zaletavale na eno stran (en canon 640...)... in vedno orginal kartuše predrage, da bi si kupil tist komplet za polnjenje sem pa prelen
sedaj sem pa nabavil HP LaserJet 1020 za cca. 130€ pa bom videl kak bo... v službi imamo 1022 pa smo do sedaj sprintali cca. 1400 strani s prvim tonerjem... tak da če mi služi vredu preden porabim prvi toner... bo OK
lp,
Toni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 167608 (1025) | Baltazar: |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39392 (23106) | gazer |
» | Laserski tiskalnik, kateriOddelek: Kaj kupiti | 9847 (7039) | MStrix |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30851 (24549) | Bye |
» | "Wireless" tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3219 (2922) | Midnas |