» »

Disk

Disk

Imbe ::

Torej, imam nov disk, ki je trenutno že v kišti in dela normalno. Zdej bi pa rad dal še tastarega notri, na katerem pa so windowsi in driverji. Dam tega tastarega pod slave in to je to? Ubistvu morm samo prenest podatke iz tastarga diska v tanovega, potem ga bom pa formatiral.

Je pa šeen problem: na temu tastarmu disku sm reinštaliral windowse in se mi je instalacija prekinila, ker je bil pokvarjen cd. Zdej mi pa vedno, ko zaženem disk hoče na novo začet instalacijo. Bo to zdej še kar delal, čeprav bo sedaj disk naštiman na slave?

Stratus ::

Ja če imaš na novem disku že inštalirane windows in ti delujejo normalno potem samo starega "najumpaj" na slave in ga priklopi ne bo problema lepo si boš skopiral kar rabiš pol ga pa formatiri.
Nije žvaka za seljaka !

A ma kdo žvečilni :)

Zdej ga pa na slave neznam dat. To delam v biosu, samo se jih ne da zamenjati. Kako nej jih zamenjam?

amigo_no1 ::

Acronis True Image (v7 je zastonj), norton ghost , systemrescuecd (Partimage) (je zastonj)

http://www.joker.si/mn3njalnik/index.ph...

http://www.sysresccd.org/Main_Page

Ti moraš skopirati vse bajte na disku (tudi prvih 512) iz starega v novega, če hočeš da sistem (windowsi) dela brez starega diska.

Sem ze premaknil jumperje (nisem niti vedel, da diski imajo jumperje). Zdej dela.

@jeje997

če jaz prov zastopm, kar si mi ti povedal, potem to ni potrebno. Sej jaz bom ubistvu zdele prenesu use pomembne zadeve na tanov disk, potem bom pa starega formatiral.
Ali narobe zastopm to zadevo?

Stratus ::

Sori za tale delay :\ ja če ti je sistem prepoznal disk in si uspel prekopirat vse dol kar nucaš pol si že 99% zmagu, zdej v windows idi v disk management in desni klik na ta disk (pazi da ne klikneš na sistemskega ) in izberi FORMAT in to je to.
Disk Management tako da nardiš desni klik na My Computer izbereš MANAGE nato pa v levem delu okna DISK MANAGEMENT notri boš videl vse svoje diske prvi bo DISK 0 to je tvoj sistemski z vsemi particijami kae jih premore, naslednji bo DISK 1 ta je verjetno tvoj stari, naslednji so pa cdromi in dvdji
Nije žvaka za seljaka !

A ma kdo žvečilni :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Upgrade iz XP na WIN10

Oddelek: Pomoč in nasveti
232676 (1998) mtosev
»

HDD ne dela

Oddelek: Strojna oprema