Forum » Programska oprema » Nero 7: kako bi pri namestitvi izklopil Nero Scout ?
Nero 7: kako bi pri namestitvi izklopil Nero Scout ?
Cokolesnik ::
Pri izbiri namestitve po meri nisem nikjer našel kljukice za Nero Scout (Nerotova komponenta tipa Google Desktop Search), ki se z indeksiranjem vsega kar leze in gre razpase po sistemu in nam išče naše dokumente, slike...
Sem jo spregledal ali je edina možnost, da se Scout namesti in ga uporabnik naknadno onemogoči?
Ker pri Nerotu 7 avtorji za marsikoga že kar pretiravajo glede dodatkov, se je pojavil tudi Nero Lite ali Nero Micro - klik, ki predstavlja goli Nero in nič več (oz. minimalne dodatke).
Sem jo spregledal ali je edina možnost, da se Scout namesti in ga uporabnik naknadno onemogoči?
Ker pri Nerotu 7 avtorji za marsikoga že kar pretiravajo glede dodatkov, se je pojavil tudi Nero Lite ali Nero Micro - klik, ki predstavlja goli Nero in nič več (oz. minimalne dodatke).
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
- spremenilo: Cokolesnik ()
aljazh ::
Sem se tudi sam nekaj časa ukvarjal s tem in na koncu obupal - oziroma naknadno izklopim tega nadležnega skavta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nero 6Oddelek: Programska oprema | 1050 (825) | jan020 |
» | Nero -> Nero ExpressOddelek: Programska oprema | 1094 (962) | akulp |
» | Nero Express --> Nero Burning Rom preklop težave!Oddelek: Programska oprema | 1989 (1846) | pivmik |
» | nero - snemanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1807 (1510) | pmodic |
» | NEROOddelek: Pomoč in nasveti | 1825 (1622) | Justy |