Forum » Strojna oprema » Instalacija trdega diska
Instalacija trdega diska
ziggyzmund ::
Lep pozdrav vsem!
Prosil bi vas za pomoč vse tiste, ki imate z slednjim problemom malce več izkušenj oz. za vas sploh ne predstavlja problema:)
Pred kratkim sem dobil v roke trdi disk WD 160 GB (ATA). Vgradil sem ga v računalnik in mislim, da vse pravilno jampal...vendar se mi v WIndowsih ne prikaže. Našel sem ga v nadzorni plošči, v system pod upravitelj naprav, kjer je pisalo, da disk deluje normalno. Prav tako je zaznal pravi model, pravo velikost... Ampak v raziskovalcu ga pa ni! Ma kdo kakšno idejo?
Prosil bi vas za pomoč vse tiste, ki imate z slednjim problemom malce več izkušenj oz. za vas sploh ne predstavlja problema:)
Pred kratkim sem dobil v roke trdi disk WD 160 GB (ATA). Vgradil sem ga v računalnik in mislim, da vse pravilno jampal...vendar se mi v WIndowsih ne prikaže. Našel sem ga v nadzorni plošči, v system pod upravitelj naprav, kjer je pisalo, da disk deluje normalno. Prav tako je zaznal pravi model, pravo velikost... Ampak v raziskovalcu ga pa ni! Ma kdo kakšno idejo?
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Shark-357 ::
Desni klik na My Computer/Manage/ Disc managment ...
Tam dodaj črko pogonu in ga formatiraj.
Tam dodaj črko pogonu in ga formatiraj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem zazna disk, v raziskovalcu pa ga niOddelek: Pomoč in nasveti | 3636 (3048) | Opkow |
» | problemi z ssdjemOddelek: Strojna oprema | 2107 (1134) | nofaith |
» | Piskajoč zvok iz prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1271 (1027) | hojnikb |
» | SSD iz tujineOddelek: Strojna oprema | 2322 (1717) | Steinkauz |
» | Kdo ima prav?Oddelek: Strojna oprema | 1302 (1048) | Leo |