Forum » Kaj kupiti » Najmanjsi laptop?
Najmanjsi laptop?
Pesimist ::
Kolko col so najmanjsi laptopi in kje jih dobit. V avstriji sem tudi vido neko novo izvedbo laptopov ko zgledajo kot navigatorji. Torej samo screen. Se da take pri nas tudi ze ki nabavit? Cim manjsi pac nej bo.
Pesimist ::
Uh lepo ampak to pa je ze premalo . Sem razmislal o portable DVD player 10.2 pa bi se zadovoljil z malo vecjim 12 laptopm recimo pod pogojem da je seveda cisto neslisni in ne vrti ventilatorja pri kaki medli operaciji kot predvajanje filmov.
Ono drugo pa ko o hudico govoris bo se prikazal na prvi strani slo-techa tudi. Ultra mobile PC sem mislo tocno to ja :D
Ono drugo pa ko o hudico govoris bo se prikazal na prvi strani slo-techa tudi. Ultra mobile PC sem mislo tocno to ja :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasveti za nakup 12" prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1480 (1360) | PALOMINO |
» | Srečanje Mac uporabnikov v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 4702 (3416) | suntrace1 |
» | Iščem LCD z 1600x1200 , 19˝ al pa 20˝Oddelek: Kaj kupiti | 2275 (1663) | SmeskoSnezak |
» | Prenosnik-Kateri&VprašanjaOddelek: Kaj kupiti | 1915 (1639) | billy |
» | NUJNO: Kaj meniš o prenosniku TroNote T95-CWD ?Oddelek: Kaj kupiti | 2851 (2132) | Utk |