Forum » Pomoč in nasveti » Toplotna dioda (Volcano 7) .... potenciometer....
Toplotna dioda (Volcano 7) .... potenciometer....
Tic ::
Taprvu me zanima , a se da kupit v Sloveniji tako diodo, k jo ma volcano 7???
Pa kateri potenciometri so najbolj primerni za uravnavanje 12v ventilatorjev... Razpon recimo od 5-12??
Pa kateri potenciometri so najbolj primerni za uravnavanje 12v ventilatorjev... Razpon recimo od 5-12??
persona civitas ;>
- spremenil: Tic ()
Highlag ::
Taprvu tist sploh ni dioda ampak je NTC upor
Če ne veš ka je to pol se reje ne dotikaj elektrike
Če ne veš ka je to pol se reje ne dotikaj elektrike
Hux ::
lol
blah samo ne spominjaj me na elektroniko! V soli je mogoce eno od 10tih vezij delovalo samo a sem to bil kriv jaz ali solski material je vlko vprasanje!!!
Vendar taka stvar ti cist pokvari moralo kaj sploh delati. Zaj sem ze tak dalec da ze celo upam vtikac v elektricno dozo vtaknit . Napredujem
blah samo ne spominjaj me na elektroniko! V soli je mogoce eno od 10tih vezij delovalo samo a sem to bil kriv jaz ali solski material je vlko vprasanje!!!
Vendar taka stvar ti cist pokvari moralo kaj sploh delati. Zaj sem ze tak dalec da ze celo upam vtikac v elektricno dozo vtaknit . Napredujem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | techno vs. houseOddelek: Sedem umetnosti | 3474 (2808) | jizzer |
» | Koliko bi bili pripravljeni plačat za softwaresko centralo, ki zna ...Oddelek: Omrežja in internet | 1760 (1147) | Gandalfar |
» | VHS-pc Tv tuner-DVDOddelek: Zvok in slika | 1346 (1202) | XS!D3 |
» | Baterije nimh ali nicd kaj je boljeOddelek: Loža | 1796 (1587) | XPSISTEM |
» | Trident graficn v win2k (server)Oddelek: Programska oprema | 793 (729) | matic |