Forum » Pomoč in nasveti » samsung z510 - instalacija java igr
samsung z510 - instalacija java igr
dobnik ::
alow
a mi zna kdo povedat kako instaliras igro na omenjen telefon, probaval sm s programom studio pc, pa pol se prek bluetootha pa ni slo. .JAR file dobim na telefon sam mi jo vrze pod ostale ddatoteke in nemorm instalirat oz premaknt v aplikacije... se je ze kdo srecal s tem in resu porblem? =)
adije
a mi zna kdo povedat kako instaliras igro na omenjen telefon, probaval sm s programom studio pc, pa pol se prek bluetootha pa ni slo. .JAR file dobim na telefon sam mi jo vrze pod ostale ddatoteke in nemorm instalirat oz premaknt v aplikacije... se je ze kdo srecal s tem in resu porblem? =)
adije
z3ro ::
Js mam Sony Ericsson W810i in sm imel enak problem... Ampak sm zvedu da morš te .JAR datoteke prilepit v mapo OSTALO (usaj pri Sony Ericssonu je tk...). To sm tud nardil in zdej dela brez težav... Če ne pa res nevem...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10603 (6589) | zolja |
» | kako spremeniti datoteko .sis v .jarOddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (918) | zziiiggaa |
» | Kaj kupiti: SAMSUNG SGH Z150 ali Sony Ericson K610iOddelek: Mobilne tehnologije | 2085 (1773) | kampdany |
» | Nalaganje aplikacij na SEOddelek: Mobilne tehnologije | 1286 (1210) | schejk |
» | Kaj menite o Sony Ericsson W800i?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1245 (1118) | Stepni Volk |