» »

Pred logiranjem v XP monitor 5 sekund miruje

Pred logiranjem v XP monitor 5 sekund miruje

kekkec ::

Novo leto je mimo in če bo pri meni veljal rek, da se po prvem dnevu, leto pozna sem v velikih težavah...

Kupil sem nov PC Intel core 2 duo, ati x1650pro grafično ter winxp SP2. Zaženem PC in sistem se nalaga brez problema. Ko pa bi mi moralo prikazati uporabnike (2) za prijavo v računalnik pa postane monitor najprej črn nato pa monitor javi, da gre v spalni način. Po cca. 5 sec se pojavita uporabnika.

Dvakrat od mnogih zagonov mi je potem, ko sem se logiral javilo, da se je sistem po resni napaki obnovil (ne vem ali sta ta dva problema povezana.)

Prvič imam ATI grafično kartico in gonilnike Catalyst Control Center (ATI). Ko poženem ta gonilnik je monitor dobro sekundo črn nato pa se gonilnik vklopi. Vse skupaj se mi zdi zelo čudno... in to pri novem PC...

Ali je imel kdo podobne probleme?

NiMH ::

Ijas mam Radeona x700 pa nimam problemov...Vse normalno deluje...

NiMH ::

glede tega pa da uporabljaš Radeona...Vsi ga sovražijo pa nwm zka...

Klemzz ::

hm...jst mam x1650pro pa nimam nikakršnih problemou, probi reinstall driverjou (ati ccc), če pa to ne bo delval probi omega driverje :\

ZlobneZ ::

pri meni je bilo podobno (monitor je sel v sleep mode), ter si je XP SP2 vzel malo pavze pred logiranjem, to se je pa pri meni zacelo dogajati, ko sem sformatiral rac. in dodal SATA disk. Pri meni je resil problem mali popravek v biosu, kjer je bilo doloceno da je SATA disk na AUTO opciji (da bios sam pogrunta kaj je gor povezano), pa sem dal na NONE. WinXp prepozna disk obicajno, tako da jaz nimam nikakrsnih problemov, je pa tudi res da ta SATA disk ni bootable, temvec samo dodatni disk v sistemu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero graficno naj kupim?!?!

Oddelek: Kaj kupiti
372688 (1652) Meizu
»

grafična na agp do 20k-nujno še danes

Oddelek: Zvok in slika
231587 (1202) ;-)
»

Grafična kartica

412357 (1634) asus
»

Ali je možno...

Oddelek: Strojna oprema
361580 (1005) dustphoenix
»

Katero grafično kartico naj kupim? Ne kupovat Nvidie 7600gs!

412498 (1712) Raffaello

Več podobnih tem