Forum » Operacijski sistemi » Ne dela tipkovnica
Ne dela tipkovnica
Pimoz ::
Dan!
Vceraj sem igral Moto GP nakar se mi racunalnik resetira (saj veste-tisti moder zaslon za trenutek). Čakam na ponovni zagon in računalnik pride do napisa WindowsXP nato pa spet moder zaslon in restart. Nisem vedel kaj naj naredim zato sem bootal WindowsXP cd in pognal recovery mode. Tam sem natipkal: chkdsk /R
Nato sem računalnik ponovno zagnal. Sedaj ni več modrega zaslona saj pride do prijave. Vendar mi tipkovnica iz neznanega razloga ne dela. Probal sem tudi safe mode, last known configuration...nič ne dela
Računalnik je laptop (hp nx6125) z nameščenimi WindowsXP Home. Ima eno particijo na kateri so vsi podatki, ki pa jih obvezno rabim.
Nevem kaj naj storim, Zato prosim za kakršne koli ideje.
LP, Primoz
PS: Srečnega pa zdravega, pa naj se vam računalnik čim manjkrat pokvari.
Vceraj sem igral Moto GP nakar se mi racunalnik resetira (saj veste-tisti moder zaslon za trenutek). Čakam na ponovni zagon in računalnik pride do napisa WindowsXP nato pa spet moder zaslon in restart. Nisem vedel kaj naj naredim zato sem bootal WindowsXP cd in pognal recovery mode. Tam sem natipkal: chkdsk /R
Nato sem računalnik ponovno zagnal. Sedaj ni več modrega zaslona saj pride do prijave. Vendar mi tipkovnica iz neznanega razloga ne dela. Probal sem tudi safe mode, last known configuration...nič ne dela
Računalnik je laptop (hp nx6125) z nameščenimi WindowsXP Home. Ima eno particijo na kateri so vsi podatki, ki pa jih obvezno rabim.
Nevem kaj naj storim, Zato prosim za kakršne koli ideje.
LP, Primoz
PS: Srečnega pa zdravega, pa naj se vam računalnik čim manjkrat pokvari.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava s trdim diskom in ponovnim nalaganjem windowsXP.Oddelek: Strojna oprema | 1482 (1271) | amigo_no1 |
» | Dell bo ponujal AMD-jeve Opterone! (v strežnikih)Oddelek: Novice / Procesorji | 4570 (3435) | PrimozR |
» | Razlika med: Corporate, OEM in RetailOddelek: Operacijski sistemi | 1483 (1257) | fire_3 |
» | Statistika dostopa na Slo-techOddelek: Slo-Tech | 1496 (1292) | BigWhale |