» »

windowsi(nijn!!!!)

windowsi(nijn!!!!)

krenaaa ::

sej vem vi ste že tle vsi eksperti za nalaganje windowsov itd.sam ne se zdej smejat js mam en računalnik ko je treba windowse naložit zdej pa js jih nisem nikol prej nalagala ker mi je vse to sestrič naredu sam zdej ga pa ni pa morm sama noooo in me zanima ce bi bil kdo tak prijazn da bi opisu cel postopek kok nalozit windowse?hvala ful**

amigo_no1 ::

ALTbla ::

ojoj.. ce nimas nic izkusenj raje vprasaj kaksnega znanca naj ti to naredi, da ne naredis kaksne neumnosti.. tezko je opisat kaj vse moras gledat in pazit pri instalaciji, zacnes tako da nastavis/izberes zagon s cdroma ki ima vstavljen windows cd v sebi in potem sledis navodilom ki ti jih izpisuje. vseeno pa bi ti prisla prav pomoc koga ki ima nekaj izkusenj s taksnim pocetjem.

jat2406 ::

Če to delaš na računalnik, ki še nima nameščenega nič, potem vstaviš CD z windowsi, ki bi se na novejšem PCju moral startati sam in potem slediš navodila. V BIOSU, pa mora biti omogočen BOOt z CDja.
Ubiraš standardne poti, brez naprednih nastavitev in na koncu bi morala zadeva delati.
Če pa je bilo na računalniku že kaj naloženo potem, je še vprašanje podatkov in podobnih stvari. V tem primeru je res biolje najti nekoga, ki ve kaj dela, da ne izgubiš tistega česar nočeš izgubiti.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri formatiranju ...

Oddelek: Pomoč in nasveti
15930 (738) Machete
»

Award BIOS

Oddelek: Strojna oprema
162540 (1991) Riff
»

ponovno nalaganje windowsov

Oddelek: Operacijski sistemi
51244 (1188) Lawler_
»

Win 7 pozabljeno geslo administratorja

Oddelek: Pomoč in nasveti
152031 (1849) Good Guy
»

TEZAVE S FLASHANJEM BIOSA!

Oddelek: Pomoč in nasveti
13942 (762) VASkO

Več podobnih tem