» »

Motherboard Intel D946GZIS

Motherboard Intel D946GZIS

[-=Jaka=-] ::

Imam nekaj vprasanj:

1. Ocenite maticno plosco od 1-10 (dejansko ne vem veliko o maticnih ploscah, nasploh, in me zanima kako dobra je ta)

2. Kokr mi je ratal po netu izbrskat, zgleda da podpira dvojedrne procesorje ... drzi ?

3. Ko sem hotel, na to maticno plosco dati graficno GF7800GT (sedaj imam 6600GT) mi je bilo receno, da bo nova graficna delovala bolje samo za 15% - zaradi maticne plosce ! Dejansko me zanima, kaj lahko dam na to maticno, da mi bo delalo z 100% zmogljivostjo (od procesorjev do graficnih - kaj se najbolje splaca) !

Hvala !
WW 3

Husqvarna ::

Dal bi ji oceno 6.

Niti ni tako slaba, 7800GT bo delala normalno, da jo pa nebi mogel izkoristiti je pa bearija (mogoče zaradi česa drugega, zaradi plošče ne bo neizkoriščen).
Je pa res, da ni najnovejši čipset in da boš prikrajšan za navijanje.

suntrace1 ::

Če že microATX, raje vzami asrock conroe945g-dvi, ker ima za isto dimenzijo še dve dodatni mesti za DDR module, boljšo zvočno, lepšo razporeditev, dvojno grafično kartico, ....

Sicer pa ta Intel podpira C2D proc., kot piše na strani http://www.intel.com/products/motherboard/D946GZIS/index.htm, tista z grafično pa ne drži. Delovala bo enako kot na boljši plati. Kdor koli ti je to povedal, nima pojma kaj govori - dokaz. Ocena je povprečna, 6.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: suntrace1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Intel Little Valley D201GLY2 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1078698 (5953) balocom
»

Intel SpeedStep

51256 (1129) PrimozR
»

Via izdala najmanjšo matično ploščo x86

Oddelek: Novice / Matične plošče
344995 (3143) Tomaz
»

Kje ima tale matična priklop za stikalo ??

6860 (719) a13misko
»

Slike DFI LANParty UT RD600-T2R/G

Oddelek: Novice / Matične plošče
174022 (3257) PrimozR

Več podobnih tem