Forum » Hlajenje in modifikacije » Neonka občutljiva na zvok
Neonka občutljiva na zvok
Bidox14 ::
Pozdravljeni!
V bigbang-u sem si kupil revoltec-ov set dveh modrih 300x12 mm neon-k in zraven sem dobil še mikrofonček ali kaj je pač to, ki je občutljiv na zvok... Vse deluje normalno, vendar samo tega mi še ni uspelo usposobit... Namreč, da bi neonka utripala po basu-u oz. po muziki... Če se zaderem na ves glas v mikrofon ali če je vse tiho, vedno gori enako močno... Ali bi moral mikrofon postavit zraven woofer-ja, da bi delalo po frekvenci? Vendar kako, če imam ohišje 1m stran od woofer-ja, kabel pa ni tako dolg?
Uradna Stran neon-ke
Neon-ka na cool pc
V bigbang-u sem si kupil revoltec-ov set dveh modrih 300x12 mm neon-k in zraven sem dobil še mikrofonček ali kaj je pač to, ki je občutljiv na zvok... Vse deluje normalno, vendar samo tega mi še ni uspelo usposobit... Namreč, da bi neonka utripala po basu-u oz. po muziki... Če se zaderem na ves glas v mikrofon ali če je vse tiho, vedno gori enako močno... Ali bi moral mikrofon postavit zraven woofer-ja, da bi delalo po frekvenci? Vendar kako, če imam ohišje 1m stran od woofer-ja, kabel pa ni tako dolg?
Uradna Stran neon-ke
Neon-ka na cool pc
MSI K9N Platinum, x2 4000+, 2GB Geil Ultra 800MHz, 7600GT, 450GB SataII
- spremenil: Bidox14 ()
AndrewSmith ::
Sicer nisem se mel tega po rokah,mislim pa da bi mogla neonka v tisini bit ugasnjena,ter
utripat po zvoku.Verjetno mas na stikalu tudi funkcijo da samo gori,al pa utripa po zvoku,
vsaj logicno bi blo,da ni vedno light show v sobi
Mozno pa je tudi da mas komp tolko glasen in dela vedno na full
utripat po zvoku.Verjetno mas na stikalu tudi funkcijo da samo gori,al pa utripa po zvoku,
vsaj logicno bi blo,da ni vedno light show v sobi
Mozno pa je tudi da mas komp tolko glasen in dela vedno na full
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
Bidox14 ::
Na računalniških novicah so mi že povedali, da morem nabavit še neki posebni zvočni modul in da bo potem delalo!
Komp pa je tih, kot miška, saj ga "tišam" z zalmanovim regulatorjem...
hvala vseeno za pomoč in lahko lock!
Komp pa je tih, kot miška, saj ga "tišam" z zalmanovim regulatorjem...
hvala vseeno za pomoč in lahko lock!
MSI K9N Platinum, x2 4000+, 2GB Geil Ultra 800MHz, 7600GT, 450GB SataII
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bidox14 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri napajalnik? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8003 (5610) | sid911 |
» | am... neonke...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2650 (2324) | Azrael |
» | Montaza neonk pod racunalnisko mizo z zvocnim efektom.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1892 (1673) | postar_si |
» | Risanje po grafični karticiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1317 (1151) | dela |
» | Poceni varianta neonk za rac. ohisja...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1243 (962) | MesniBurek |