Forum » Pomoč in nasveti » ukinitev maila, MSN stiki
ukinitev maila, MSN stiki
diso32 ::
Pozdravljeni;
Prijateljica je imela naslov svojega e-maila pri mail386, vendar ga je uporabljala samo za MSN, zato so ji ga ukinili.
Seveda tudi MSN s tem ni več uporaben, zanima pa me, če je mogoče kako pridobiti naslove stikov, ki jih je imela, da ji ne bi bilo potrebno dodajati vse znova?
Prijateljica je imela naslov svojega e-maila pri mail386, vendar ga je uporabljala samo za MSN, zato so ji ga ukinili.
Seveda tudi MSN s tem ni več uporaben, zanima pa me, če je mogoče kako pridobiti naslove stikov, ki jih je imela, da ji ne bi bilo potrebno dodajati vse znova?
-
r5r ::
Tudi z elektronskim naslovom, ki ne obstaja več, se je mogoče prijaviti v MSN . Samo funkcija pozabili eslo ne deluje.
And it makes me wonder.
Jakka ::
Prijavi se na www.passport.net z emailom in geslom od msn-ja in spremeni email naslov v delujočega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8636 (4843) | KTr1sk |
» | MSN passwordOddelek: Pomoč in nasveti | 921 (777) | crosaround |
» | MSN live messengerOddelek: Programska oprema | 1969 (1573) | msedem |
» | Kako narediti msn account z lastnim mailom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3876 (3616) | EagerWolf |
» | Kateri email klient priporočate in kako rešiti v msn messangerju email not verifyed sOddelek: Omrežja in internet | 1651 (1564) | OmegaBlue |