Forum » Pomoč in nasveti » Partis
Partis
Temo vidijo: vsi

Zvezdica27 ::
torej, je tle kak znalac, je partis mrtev?
Saj ne da je v času smplayerja in autosearcha na opensubtitles to problem, sam fino je pa blo vse dobiti v paketu...
zz
Saj ne da je v času smplayerja in autosearcha na opensubtitles to problem, sam fino je pa blo vse dobiti v paketu...
zz

bedarija ::
ne pomaga ti noben search, če nimaš skupnosti ki bi slosinh in slosub rippala. vse ostalo si pa tudi že prej dobil kje drugje (saj iz tam je tudi content prihajal, kle so samo nalagali). naj zaženejo torrent, brez dodatnih stvari, pa ga naj potem postopoma upgrejdajo.

bambam20 ::
Me je zanimalo in sem se registriral na mojblink. Neuporabno, ker nima nic slovenskega contenta. Pa se res slab design oz. narejen je za telefone.
Važno, da si se registirral in na lastne oči prepričal, da je ponudba zelo slaba.
Sploh ne vem zakaj rinete gor, če je manj kot 8000 živih torentov za uporabo.

dominuspro ::

OldSkul ::
Mojblink ima še en drug problem. Nalaga se sama slabša kvaliteta, 1080p in 4k praktično ni. Še vedno so v svetu xvid - SD ločljivost oz. največ 720p datotek. To je katastrofa. Xvid je tudi problem, ker ga nekatere nove naprave ne podpirajo več. Ne razumem tega trmastega vztrajanja na tem kodeku. No, saj na Partisu je bilo tudi preveč tega, ampak se je zadnje čase nalagalo tudi veliko datotek v boljši kvaliteti, tudi 4k remuxi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()

vnetidebater ::
Mojblink je praktično enako neuporaben kot je bil pred 10 leti. Žive vsebine mislim da ima danes še manj kot jo je imel takrat. Ne razumem zakaj tista reč sploh še obstaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vnetidebater ()

NejcSSD ::
Mojblink ima še en drug problem. Nalaga se sama slabša kvaliteta, 1080p in 4k praktično ni. Še vedno so v svetu xvid - SD ločljivost oz. največ 720p datotek. To je katastrofa. Xvid je tudi problem, ker ga nekatere nove naprave ne podpirajo več. Ne razumem tega trmastega vztrajanja na tem kodeku. No, saj na Partisu je bilo tudi preveč tega, ampak se je zadnje čase nalagalo tudi veliko datotek v boljši kvaliteti, tudi 4k remuxi.
Po drugi strani je še vedno veliko ljudi s slabo linijo in omejenim storageom. Nekateri si delajo arhiv filmov in potem naredijo kompenzacijo. Shranjujejo brripe ali dvdripe ker jih recimo na 4TB disk spraviš 1000, med tem ko 15+gb relise bolj malo. Tudi sam za arhiv jemljem kvalitetne 720p brripe velikosti do 3giga. Se mi zdi nekako sweetspot za shrambo in za oči na razdalji do tvja. Skupaj z vsaj 5.1 zvokom je to to. Vidim da se zadnje čase vedno več takih nalaga z dobrim razmerjem med kvaliteto in velikostjo, npr. 720p blink ali 720p x0r
Je pa še vedno mentaliteta hit&run tako da veliko torrentov dnevno umre... Po parih dneh in recimo 100 prenosih je sejalcev še 5...
Kar se tiče slovenske produkcije se le ta skriva in se ne nalaga, zato je ni... Na ZS če koga zanima več, nisem del tega ampak poznam pravi naslov.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NejcSSD ()

hojnikb ::
Sam zakaj bi zaradi slabe linije ali premajhnega storage-a trpel xvid kodek?
Zarad tega ni nobenga razloga, da se dol vlece 480p xvid
relise. Obstajajo 1080p h.265 ripi velikostih 1,5-2GB, kar je dejansko velikost tipicnega dvdripa in zgledajo precej precej bols. Xvida se ocitno drzijo sam se ljudi, ki ne vejo better.
Js tut ne. Ocitno boomerji se niso prerasli xvid. Obstajajo namrec bolsi kodeki, ki majo precej bolso kvaliteto na bitrate.
Zarad tega ni nobenga razloga, da se dol vlece 480p xvid

Js tut ne. Ocitno boomerji se niso prerasli xvid. Obstajajo namrec bolsi kodeki, ki majo precej bolso kvaliteto na bitrate.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()

Horas ::
kaj pa govoriš??? ogromno je 1080p ripov. da ne omenjam slosinhro risank ki jih na partisu ni blo nikdar
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

mahone ::
Po drugi strani je še vedno veliko ljudi s slabo linijo in omejenim storageom.
In koliko je ta slaba linija? 20 let nazaj sem z 1mb linijo vleku dol divxe (700-1,4gb) - recimo lost serije se spomnim 350mb mi je dol vleklo 45min. S telefonom lahko sedaj potegnes dol par gb v nekaj minutah.

filip007 ::
Ja začelo se je 128KB/s to je 1 megabit, zdaj smo prilezli do 40/10, počasi optika, če bo sploh zadosti zanimanja za to pri nas na podeželju.
HP prenosnik, Xbox SX in Hisense Qled.

twom ::
In koliko je ta slaba linija? 20 let nazaj sem z 1mb linijo vleku dol divxe (700-1,4gb) - recimo lost serije se spomnim 350mb mi je dol vleklo 45min. S telefonom lahko sedaj potegnes dol par gb v nekaj minutah.
Kaj pa recimo..., jaz imam v tretjem tisočletju v glavnem mestu države na voljo samo Bob s 50 GB podatkov, tko da... Dodatnih stroškov s polovičnimi rešitvami si pa nimam namena delat (npr Hot 200 GB), ni potrebe, je 2 GB velik film čist lepo gledljiv

Mare2 ::
Če gledaš na računalniku ni problem. Drugo pa, če imaš zelo velik UHD TV.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

OldSkul ::
kaj pa govoriš??? ogromno je 1080p ripov. da ne omenjam slosinhro risank ki jih na partisu ni blo nikdar
122 blueray 1080p ripov je zate ogromno? Nisem vedel, da je to ogromna številka ... Večinoma se nalagajo 720p ripi oz. še slabše kvalitete.

Kaj pa recimo..., jaz imam v tretjem tisočletju v glavnem mestu države na voljo samo Bob s 50 GB podatkov
to si pa napisal, kot da drugega kot Bob v ljubljani ne dobiš. ne bi rekel da si iz nekega sela ki optike nikol ne bo videl.
Tudi sam za arhiv jemljem kvalitetne 720p brripe velikosti do 3giga.
pa saj maš yifyjeve 1080p po 2 gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bedarija ()

NejcSSD ::
Yify po 2gb imajo zanič zvok, večinoma 2.0, sploh starejši, tako da samo obvoz.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

gorazdkop ::
off: Katere serverje so najboljši za glasbo? EMula in EDonkey? Prosim za kak predlog in vnaprej hvala
on: Počasi mi bo zmanjkalo vsebine na mojem disku, še dobro da sem imel en kup dolpotegnjene robe s Partisa. Ga pogrešam :)
edit: typo
on: Počasi mi bo zmanjkalo vsebine na mojem disku, še dobro da sem imel en kup dolpotegnjene robe s Partisa. Ga pogrešam :)
edit: typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gorazdkop ()

twom ::
Ne boš verjel, obstajajo vasi ki imajo optiko, nimajo pa vodovoda, jaz pa tako kot sem napisal, sredi Ljubljane nimam na voljo drugega kot mobilni internet, v Telekomovi centrali ni prostih paric že zadnjih 20 let (ajd, morda pa 15), optiko bojo pa napeljaval letos (upam da naše ulice ne bojo spustili) ko bojo delali kanalizacijo (jp, tudi tega še ni v naši ulici v Ljubljani). Še kaj?
Kaj pa recimo..., jaz imam v tretjem tisočletju v glavnem mestu države na voljo samo Bob s 50 GB podatkov
to si pa napisal, kot da drugega kot Bob v ljubljani ne dobiš. ne bi rekel da si iz nekega sela ki optike nikol ne bo videl.

mahone ::

hojnikb ::
Yify po 2gb imajo zanič zvok, večinoma 2.0, sploh starejši, tako da samo obvoz.
ce mas doma dober 5.1 setup in hud tv (da 2.0 zvok pri yify sploh pride do izraza) potem si itk za ustrelit, ce vleces dol take ripe. Na tvju z vgrajenimi zvocniki pa neke hude razlike nebo.
#brezpodpisa

Wega2 ::
Ja začelo se je 128KB/s to je 1 megabit, zdaj smo prilezli do 40/10, počasi optika, če bo sploh zadosti zanimanja za to pri nas na podeželju.
Hja pri nas, res vukojebina, niti vodovoda ni, je pa optika in to že nekaj let. Bližina Ajdovške planote pri Žužemberku, pol si pa lahko misliš... :)

Gagatronix ::
Ne boš verjel, obstajajo vasi ki imajo optiko, nimajo pa vodovoda, jaz pa tako kot sem napisal, sredi Ljubljane nimam na voljo drugega kot mobilni internet, v Telekomovi centrali ni prostih paric že zadnjih 20 let (ajd, morda pa 15), optiko bojo pa napeljaval letos (upam da naše ulice ne bojo spustili) ko bojo delali kanalizacijo (jp, tudi tega še ni v naši ulici v Ljubljani). Še kaj?
Hja, Rakova jelsa represent, al neki ?

kow ::
Osebno bi za novi partis najraje videl (ni realno sicer):
- manj kot full hd ni dovoljeno (full hd tv dobis za 100e), 3GB za film ne bi smel biti problem arhivirati, sploh ce pogledas koliko stane blu ray pekac in ploscki, pa tudi diskovje
- dovoljen je samo 1 audio stream, ostali pa so prilozeni loceno (lahko v istem torrentu, ali pa posebej), ker je trivialno sestaviti mkv file danes (orodja so enostavna).
- mocna promocija slovenskih vsebin ter del v public domainu
- mp3 ni dovoljen, samo flac
V prihodnosti pa nekako povezati torrent in kripto, da se naredi incentive za shareanje redkih/dobrih vsebin.
- manj kot full hd ni dovoljeno (full hd tv dobis za 100e), 3GB za film ne bi smel biti problem arhivirati, sploh ce pogledas koliko stane blu ray pekac in ploscki, pa tudi diskovje
- dovoljen je samo 1 audio stream, ostali pa so prilozeni loceno (lahko v istem torrentu, ali pa posebej), ker je trivialno sestaviti mkv file danes (orodja so enostavna).
V prihodnosti pa nekako povezati torrent in kripto, da se naredi incentive za shareanje redkih/dobrih vsebin.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

oemdzi ::
+ za registracijo moraš biti cepljen.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

verjameš ali ne, vse več ljudi gleda filme na tablicah in telefonih, tam pa če imaš full hd ali 720p oziroma še manj, neke razlike v kvaliteti ne bo. kdo pa še uporablja ploščke za arhiv filmov? pa če se gremo arhiviranje, kaj ti bo fullHD film čez 10 let ko bo vse 16k. potem bi moral že zdaj shranjevat 4k ampak so preveliki.
seveda, ljudje, ki trenutno prosijačijo okol, ker ne vedo kje bi lahko dol vlekli stvari ko ni partisa, bodo sestavljali mkv-je ... je pa res da večina ljudi drugega kot english ne rabi.
vsi ki so hoteli vlečt dol slovensko, so to že počeli. večina slovenskih del je pa itak podn. bolj ko promoviraš neko stvar bolj se ljudem to zagabi.
mhm, daj bom na svojem mobitelu s slušalkami iz aliexpressa vrtel 5x večje fajle, ztao da bom lahko slišal frekvence ki jih ne mobitel ne slušalke ne zmorejo predvajat. vi ljudje se preveč zapletate v to, da ma vsak človek doma tv za 3jurje in pa glasbeni stold 7.1 z ojačevalcem ki ga uporablja metalika na svojih koncertih. flac je studio format, mp3 je popolnoma loosless, ker ti pobriše stvari, ki jih itak ne slišiš in je več kot dovolj za ljudi ki poslušajo glasbo na mobilnikih ali za zraven, ko nekaj počneš. ne vsedemo se vsi v fotelj z vinilko v rokih in pipo v ustih ter si nadenemo senheiser slušalke in ob presketu ognja poslušamo mozarta ob enajstih zvečer.

Gejspodar ::
ne vsedemo se vsi v fotelj z vinilko v rokih in pipo v ustih ter si nadenemo senheiser slušalke in ob presketu ognja poslušamo mozarta ob enajstih zvečer.

Phantomeye ::
Osebno bi za novi partis najraje videl (ni realno sicer):
lol. to je torrent site, folk nalaga, kar ima. Če hočeš samo hudo kvaliteto pojdi v štacuno kupit.

Sem napisal, da ni realno, ker vem da vecina folka pac nima visokih kriterijev.
Ce izvzamem transport, se nikogar nisem videl da bi gledal film na telefonu. Kaksni studentje ponavadi gledajo na prenosnikih, kjer jih ima pa vse vecji delez full hd zaslone.
"seveda, ljudje, ki trenutno prosijačijo okol, ker ne vedo kje bi lahko dol vlekli stvari ko ni partisa, bodo sestavljali mkv-je ..."
Se bodo naucili, ali pa ne bodo gledali. Edini razlog, da potrebujejo partis so itak prilozeni slovenski podnapisi, drugace lahko uporabijo tuje trackerje.
"vsi ki so hoteli vlečt dol slovensko, so to že počeli. večina slovenskih del je pa itak podn. bolj ko promoviraš neko stvar bolj se ljudem to zagabi."
Mogoce ne bi smel uporabiti besedo "promocija", ampak pac filtre za slovenske vsebine ipd. Torej, da jih je enostavno najti ipd.
"mhm, daj bom na svojem mobitelu s slušalkami iz aliexpressa vrtel 5x večje fajle, ztao da bom lahko slišal frekvence ki jih ne mobitel ne slušalke ne zmorejo predvajat. "
Ce si taka pizda, da ne mores placati nekaj evrov na mesec za streaming, ti bom rekel: ko te je*be. Mimogrede, MP3 fajli so zgodovina. Uporabljajo jih samo se neinformirani, imas ze dolgo boljse enkripcije.
"to je torrent site, folk nalaga, kar ima. Če hočeš samo hudo kvaliteto pojdi v štacuno kupit."
Kje? Sem bil v big bangu prejsni teden. Mislim, da so imeli ene 5 filmov.
Ce izvzamem transport, se nikogar nisem videl da bi gledal film na telefonu. Kaksni studentje ponavadi gledajo na prenosnikih, kjer jih ima pa vse vecji delez full hd zaslone.
"seveda, ljudje, ki trenutno prosijačijo okol, ker ne vedo kje bi lahko dol vlekli stvari ko ni partisa, bodo sestavljali mkv-je ..."
Se bodo naucili, ali pa ne bodo gledali. Edini razlog, da potrebujejo partis so itak prilozeni slovenski podnapisi, drugace lahko uporabijo tuje trackerje.
"vsi ki so hoteli vlečt dol slovensko, so to že počeli. večina slovenskih del je pa itak podn. bolj ko promoviraš neko stvar bolj se ljudem to zagabi."
Mogoce ne bi smel uporabiti besedo "promocija", ampak pac filtre za slovenske vsebine ipd. Torej, da jih je enostavno najti ipd.
"mhm, daj bom na svojem mobitelu s slušalkami iz aliexpressa vrtel 5x večje fajle, ztao da bom lahko slišal frekvence ki jih ne mobitel ne slušalke ne zmorejo predvajat. "
Ce si taka pizda, da ne mores placati nekaj evrov na mesec za streaming, ti bom rekel: ko te je*be. Mimogrede, MP3 fajli so zgodovina. Uporabljajo jih samo se neinformirani, imas ze dolgo boljse enkripcije.
"to je torrent site, folk nalaga, kar ima. Če hočeš samo hudo kvaliteto pojdi v štacuno kupit."
Kje? Sem bil v big bangu prejsni teden. Mislim, da so imeli ene 5 filmov.
Zgodovina sprememb…

Meiniken ::
Ce si taka pizda, da ne mores placati nekaj evrov na mesec za streaming
Naslov teme: Partis
Pomojem smo vsi tle pizde

ma tisti ki streaming promovirate, ste za časom. pred 10 leti si dal za netflix pa si imel vse, sedaj je netflix curabura. ga imam za samo 3€ (deljen račun) pa mi je še to škoda, ker so vsi studii svoje stvari dol pobrali in ima zdaj vsak že svoj streaming. ne bom pa plačeval za netflix, HBO, disney+, paramaount+, hulu in še pa še. ker to potem ni več par evrov ampak je 50€ kolikor me kabelska pride. pa predno nekdo reče saj lahko kabelsko ukineš itak ni nič na njej, od teh 50€ je programska shema glih nekje 5-10€ ostalo je internet. saj ponudniki niso neumni in vedo da vse več ljudi kabelsko ukinja, zato pa postavijo da internet predstavlja večji del cene.

smacker ::
Torrentleech ima promo invite v kombinaciji z seedboxom. Za 10eur dobiš invite + 1gbps seedbox za 1 mesec, dovolj da ohraniš pozitiven ratio kar lep čas. Idealen combo za tiste, ki jamrate nad slabimi linijami.

ma tisti ki streaming promovirate, ste za časom. pred 10 leti si dal za netflix pa si imel vse, sedaj je netflix curabura. ga imam za samo 3EUR (deljen račun) pa mi je še to škoda, ker so vsi studii svoje stvari dol pobrali in ima zdaj vsak že svoj streaming. ne bom pa plačeval za netflix, HBO, disney+, paramaount+, hulu in še pa še. ker to potem ni več par evrov ampak je 50EUR kolikor me kabelska pride. pa predno nekdo reče saj lahko kabelsko ukineš itak ni nič na njej, od teh 50EUR je programska shema glih nekje 5-10EUR ostalo je internet. saj ponudniki niso neumni in vedo da vse več ljudi kabelsko ukinja, zato pa postavijo da internet predstavlja večji del cene.
Ja, za 10e pac ne bos dobil mesecne narocnine za vse vsebine: zabavni industriji bi prihodki mocno padli. Ena varianta je, da rotiras 1 mesec HBO, nato netflix itd. Na koncu ugotovis, da je najcenejsi kino. Sicer me najbolj moti dolzina avtorskih pravic. Ene 20-30 let bi bilo smiselno, ostalo je samo slepanje na pretekle zasluge.
Zgodovina sprememb…

Ker v celem letu pogleda en film, mogoce ? 
Drugace pa bencin + parkirnina + karta + ce kupi se kak popcorn in to zraven ... ne pride ravno ugodno.
Pa se na znucanih sedezih v ogromni dvorani s celim kupom debilov sedis.

Drugace pa bencin + parkirnina + karta + ce kupi se kak popcorn in to zraven ... ne pride ravno ugodno.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gagatronix ()

val46 ::
Še en v vrsti "egoistov", ki bi radi, da dobijo vse z zlato žlico servirano tako, kot le njim odgovarja. Ne vem zakaj bi morali recimo prepovedovati vse kar je pod tvojo mejo sprejemljivega? Si morda JJ, da če ni po tvoje, ni vredno omembe? Pač glej, folk je in bo nalagal, kar jim pač zaželi srce in po čemur je povpraševanje. Tudi sam si raje prenesem kvalitet relis, kot nekaj običajnega, ampak še vedno imam izbiro. In ta mora ostati. Pač, če te 720p ali 1080p ali morda mp3 ne zanimajo, jih enostavno preskočiš. Če še nisi pogruntal, večina (ne samo ex partis), torrent strani ima iskalnik po določenih relisih, tako da si jih pač tam poiščeš v taki kvaliteti, kot je zate sprejemljiva.

Gagatronix je izjavil:
V napacen kino hodis. Bencin in parkirnina sta 0 - grem z biciklom. Ce gres 2x na mesec v kino je to 12 evrov. Ajde se kokice si delis, pa si na slabih 20e. Piva ne bom stel zraven, ker je to socialna zadeva in je ekstra feature.

edino kar gre pa men res na živce je, da se en in isti torretn 10x naloži ker je pač drug release. pa briga me, kdor prvi pride prvi melje, ne rečem fitgirl ki zmanjša velikost, ampak codex, razor, steampunk (al karkol pač že so) so pa vsi isti k in ni potrebno da je naložen čist vsak. potem se pa upload med vse razdeli namesto da bi vsi enega seedal in bi šlo veliko hitreje

Gagatronix je izjavil:
V napacen kino hodis. Bencin in parkirnina sta 0 - grem z biciklom. Ce gres 2x na mesec v kino je to 12 evrov. Ajde se kokice si delis, pa si na slabih 20e. Piva ne bom stel zraven, ker je to socialna zadeva in je ekstra feature.
Nazadnje sem bil v Koloseju, enkrat takrat ko je prvi Kelvin timeline Star Trek bil v kinu. Od takrat naprej ne hodim v kino, ker nima smisla z Vica hodit na drugi konec mesta.

Še en v vrsti "egoistov", ki bi radi, da dobijo vse z zlato žlico servirano tako, kot le njim odgovarja. Ne vem zakaj bi morali recimo prepovedovati vse kar je pod tvojo mejo sprejemljivega? Si morda JJ, da če ni po tvoje, ni vredno omembe? Pač glej, folk je in bo nalagal, kar jim pač zaželi srce in po čemur je povpraševanje. Tudi sam si raje prenesem kvalitet relis, kot nekaj običajnega, ampak še vedno imam izbiro. In ta mora ostati. Pač, če te 720p ali 1080p ali morda mp3 ne zanimajo, jih enostavno preskočiš. Če še nisi pogruntal, večina (ne samo ex partis), torrent strani ima iskalnik po določenih relisih, tako da si jih pač tam poiščeš v taki kvaliteti, kot je zate sprejemljiva.
Ne gre za egoizem, gre za zeljo po dvigu kvalitete. Kot smo ze omenili, vsi ti xvid ripi in mp3, pac nimajo smisla, ker so to tehnolosko zastarele zadeve in rabis vec kot 10 let stare naprave, da jih ima smisel uporabljati. Seveda so tudi uporabniki, ki imajo kaksne stare dvd predvajalnike ipd., ampak dobis novega rabljenega za 20e. Enostavno ni racunice, tudi za reveze, kvecjemu za manjko informacij.

Ljudje bi z veseljem dvignili standard ampak kaj ko življenske razmere tega ne dopuščajo.
Ne vem kaj si ti kadil ampak dej še men mal
Se ti vidi, da v IT-ju delaš
ampak dobis novega rabljenega
Ne vem kaj si ti kadil ampak dej še men mal

Se ti vidi, da v IT-ju delaš

Nikonja ::
zakaj bi sploh vlekel mp3 če dobiš YT Music za 1,5/mesec (finta čez Indijo) in imaš vse kaj rabiš. Pa tudi Spotify vam res ne more bit drag če poslušate veliko muzike, in ti se še ni trebaj je...t z iskanjem po travnikih.
Če bi obstaj ekvivalent Spotifaju za filme/nadaljevanke bi takoj plačal in pozabil na torrente v sekundi, ampak žal ne obstaja, ker vsaka k... platforma ponuja večinoma samo svojo produkcijo... 10 jih pa ne mislim plačevat
Če bi obstaj ekvivalent Spotifaju za filme/nadaljevanke bi takoj plačal in pozabil na torrente v sekundi, ampak žal ne obstaja, ker vsaka k... platforma ponuja večinoma samo svojo produkcijo... 10 jih pa ne mislim plačevat

Nipps ::
edino kar gre pa men res na živce je, da se en in isti torretn 10x naloži ker je pač drug release. pa briga me, kdor prvi pride prvi melje, ne rečem fitgirl ki zmanjša velikost, ampak codex, razor, steampunk (al karkol pač že so) so pa vsi isti k in ni potrebno da je naložen čist vsak. potem se pa upload med vse razdeli namesto da bi vsi enega seedal in bi šlo veliko hitreje
Filelist (flro.org) ma to v nulo poštimano. Imaš par formatov od 4K navzdol, s tem da ko pride 4K ven pobrišejo vso nesnago dol(razne web-dl, itd), tako da jim ostane best of best. Za igre majo pa tudi podoben sistem.
PS: Če nuca kdo kašn invite za private tracker ala TorrentLeech, IPTorrents,.. -->torrent-invites.com Tle dobiste vse :)

hdx ::
In kakšna je razlika v kvaliteti med mp3 in flac? Predvidevam, da moraš imeti top zvočnike, da slišiš razliko? Imam logitech srednji razred in ni razlike v kvaliteti.

Nipps ::

Če furaš nek visok standard moraš pol tud met opremo, ki vse to podpira, to pa za sabo hitro potegne velik denarja, kar je za povprečnega smrtnika overkilll.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Slovenski torrent trackerOddelek: Omrežja in internet | 33976 (26661) | Mavrik |
⊘ | Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 270325 (119528) | metalcamp1 |
» | Torrentz.eu umolknil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 19988 (14063) | BorutK-73 |