Forum » Mobilne tehnologije » sestaviti svoj mobitel
sestaviti svoj mobitel
sweeti007 ::
malo sem gledal nadomestne dele za svoj telefon pa sem opazil da se dobi zelo veliko nadomestnih delov za vse telefone razen elektronike drugače mišleno glavne plosče kjer so čipi za gsm, bios, bla bla
vprašanje je če se da dobiti tudi ta del telefona ter koliko približno stane, ker ostali deli so glede na koncno ceno telefona izredno poceni.Sem slučajno kaj ven izpustil ker drugače bi že to delalo večino ljudi al kje je catch.
vprašanje je če se da dobiti tudi ta del telefona ter koliko približno stane, ker ostali deli so glede na koncno ceno telefona izredno poceni.Sem slučajno kaj ven izpustil ker drugače bi že to delalo večino ljudi al kje je catch.
zlobcek ::
Saj delajo tako. Vsi ki jih po oglasih sem in tja vidiš, ko kupujejo pokvarjene mobitele na veliko, so taki ljudje.
Sicer pa tudi mene zanima, koliko se splača tako sestavit mobitel. Posebej sedaj, ko je kup nadomestne opreme po kar dobri, nizki ceni.
Ne verjamem pa, da bi tako prišel skozi kaj ceneje, kot če kupiš mobitel preko kakšne akcije od naših ponudnikov mobilnih storitev.
Sicer pa tudi mene zanima, koliko se splača tako sestavit mobitel. Posebej sedaj, ko je kup nadomestne opreme po kar dobri, nizki ceni.
Ne verjamem pa, da bi tako prišel skozi kaj ceneje, kot če kupiš mobitel preko kakšne akcije od naših ponudnikov mobilnih storitev.
sweeti007 ::
se strinjam pa tudi veliko pade cena mobitelom npr če samo zvočnik ne dela, ima slučajn kdo izkušnje z dobavo nadomestnih delov ko se mu je pokvaril mobitel, ter koliko ga je to stalo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaše izkusnje z internet trgovino esvet ?Oddelek: Kaj kupiti | 5246 (1790) | Brdavs95 |
» | Servis Citroen (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16680 (12315) | buttcrack |
» | Zagotavljanje servisa oz. nadomestnih del za kupljene artikleOddelek: Loža | 3701 (3141) | St235 |
» | Koliko časa lahko traja popravilo avtomobilaOddelek: Na cesti | 8714 (7667) | SkIDiver |
» | Prometna nesreča, informacijeOddelek: Na cesti | 3349 (2612) | SkIDiver |