Forum » Pomoč in nasveti » težave z deljenjem diska
težave z deljenjem diska
fifi2 ::
zdravo! imam en problem, in sem odprl novo temo,ker ni nobene podobne. imam nov prenosnik dell inspiron 6400. želel sem razdeliti disk na pol v enem programu, sedaj pa se mi računalnik prižge samo do uporabniških ikon. potem se prijavim, a se takoj samodejno odjavi. ne vem kaj bi iblo narobe. hvala za pomoč v naprej.
ja. ravno to je v tem. da sem najprej želel združiti disk v enega. potem pa tega razdeliti. mislim da je zagon na c:. čudno mi je, ko se pokažejo uporabniški računi. samo v windows me pa ne pusti it.
m.i.h.a. ::
dej napiši kaj več o particijah, zaženi še enkrat un program in tukaj napiši vse particije, njihove velikosti,....
za ta notesnik obstaja ena kombinacija tipk, katere držiš ob zagonu in ti zalaufa ghosta s katerim potem restoraš disk v prvotno stanje ob nakupu, ampak če si "zjebal" s tem programom za particioniranje dell restore particijo ti ni pomoči, boš pač moral winse na novo naložit.
pač poizkusi z Ctrl+F11 ali Shift+F11 ob zagonu zalaufat ta restore, ampak vedi da bodo zbrisani vsi tvoji podatki, seveda če bo zadeva sploh delovala (zaradi spreminjanja particij).
Lahko pa neseš na servis (FMC) in ti tam zadevo porihtajo, da bo takšna kot ob nakupu, če se ti ne da ubadat z inštalacijo win.
za ta notesnik obstaja ena kombinacija tipk, katere držiš ob zagonu in ti zalaufa ghosta s katerim potem restoraš disk v prvotno stanje ob nakupu, ampak če si "zjebal" s tem programom za particioniranje dell restore particijo ti ni pomoči, boš pač moral winse na novo naložit.
pač poizkusi z Ctrl+F11 ali Shift+F11 ob zagonu zalaufat ta restore, ampak vedi da bodo zbrisani vsi tvoji podatki, seveda če bo zadeva sploh delovala (zaradi spreminjanja particij).
Lahko pa neseš na servis (FMC) in ti tam zadevo porihtajo, da bo takšna kot ob nakupu, če se ti ne da ubadat z inštalacijo win.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
jaz sem uporabil particion magic 8. zato pa imam probleme. ne bi rad zgubil podatkov, ker imam nekaj nujnega gor. a je mogoče, da bo izbrisan samo zagon c:, in ne d: disk? bi napisal vse particije, samo mi računalnik ne zalavfa windowsow. tudi v varnem načinu ne.ctrl+f11 ne dela, prav tako shift+f11 ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fifi2 ()
RokB ::
ojla!Stvar je taka!Fifiju 2 poskušam računalnih zrihtat in smo prišli do ene napake,ki nam jo je driver test izpisal:Invalid AC adaptor....
na netu smo dobili to(kle je link):http://www.theregister.co.uk/2004/07/05...
on ima dell 640.....kaka ideja....a ga naj samo na servis pele?
dajte ideje če jih imate...pa hvala že v naprej
na netu smo dobili to(kle je link):http://www.theregister.co.uk/2004/07/05...
on ima dell 640.....kaka ideja....a ga naj samo na servis pele?
dajte ideje če jih imate...pa hvala že v naprej
Birko
Stratus ::
Tale objava za kabel od adapterja nima veze z napako. Poskusi se prijhavit v sistem z drugim uporabniškim imenom (naprimer Administrator) če gre in se sistem postavi normalno, potem je sesut uporabniški profil. Kot administrator boš lahko prekopioral vse podatke z diskapotem pa pač nastavi novega uporabnika in pobriši starega.
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
A ma kdo žvečilni :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako ustvariti particijo v windowsu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1543 (1274) | valterz |
» | Kako postaviti diska na novo?Oddelek: Programska oprema | 1791 (1537) | Jakka |
» | problem particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2043 (1909) | Izi |
» | Ne morem v SISTEM VOLUME INFORMATIONOddelek: Pomoč in nasveti | 1184 (977) | pingo76 |
» | spremeniti NTFS v FAT32Oddelek: Programska oprema | 1445 (1289) | boštjan |