Forum » Igre » Igre ko igrata 2 hkrati... na PC na gamepade...
Igre ko igrata 2 hkrati... na PC na gamepade...
BaTeMaN ::
Ojla..
Ko sem našel PES5 (pro evo. soccer) nekje lani, sem začel igrat in kmalu kupil gamepad, nato počasi že dva
Zdaj veselo nabijam 6ko v eno ali v dvoje...
Zanima me če je kaj podobnih iger za 2 igralca, baje NHL ni slab,.. iščem še kak podoben game, ni nujno da je športen, lahko kaj arkadnega al karkoli.... sam da je zabava za dva,.. lahko je kaj enostavnega...
Prosim za nasvete!
Hvala.
Ko sem našel PES5 (pro evo. soccer) nekje lani, sem začel igrat in kmalu kupil gamepad, nato počasi že dva
Zdaj veselo nabijam 6ko v eno ali v dvoje...
Zanima me če je kaj podobnih iger za 2 igralca, baje NHL ni slab,.. iščem še kak podoben game, ni nujno da je športen, lahko kaj arkadnega al karkoli.... sam da je zabava za dva,.. lahko je kaj enostavnega...
Prosim za nasvete!
Hvala.
less then zero
norcuron ::
O multiplayer špilih (over i-net, over LAN) maš pa kr neki threadov na forumu, tut takih posebi sam za 2 igralca, mal se pomatraj pa boš našu to po čem sprašuješ.
Great are mysteries of the mind ... or not?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre za 2 igralca, na enem računalniku !Oddelek: Igre | 5231 (1772) | Mietzsche |
» | Xbox 360 - Igre za dva igralca pred TVjem naenkrat - Kakšen dober predlog?Oddelek: Konzole | 2403 (2176) | Vesoljc |
» | V dveh mesecih prodali osem milijonov KinectovOddelek: Novice / Konzole | 5219 (3908) | nekikr |
» | Obstajajo še igra za dva igralca? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8769 (5402) | detroit |
» | Nenasilna multiplayer igraOddelek: Igre | 1366 (1159) | BigWhale |