Forum » Operacijski sistemi » Kubuntu ter update
Kubuntu ter update
Sims ::
Lep pozdrav,
kot je iz naslova razvidno uporabljam Kubuntu. Imam vprašanje glede posodobitev. Manager mi lepo javi, da so na voljo posodobitve. Poženem in updati se naložijo. Recimo danes mi je javil za Openoffice 2.1. Updatam in javi, da je končal. Vendar, ko poženem katerokoli komponento od OO ter dam about mi napiše, da je verzija 2.04. Zakaj se mi ne nadgradi? Oziroma kje je problem? Imam občutek, da se je enako zgodilo z Kopete. Javilo je, da je na voljo popravek(ga naložim), ko pa dam about, pa izpiše enako verzijo.
Hvala.
Sims
kot je iz naslova razvidno uporabljam Kubuntu. Imam vprašanje glede posodobitev. Manager mi lepo javi, da so na voljo posodobitve. Poženem in updati se naložijo. Recimo danes mi je javil za Openoffice 2.1. Updatam in javi, da je končal. Vendar, ko poženem katerokoli komponento od OO ter dam about mi napiše, da je verzija 2.04. Zakaj se mi ne nadgradi? Oziroma kje je problem? Imam občutek, da se je enako zgodilo z Kopete. Javilo je, da je na voljo popravek(ga naložim), ko pa dam about, pa izpiše enako verzijo.
Hvala.
Sims
- premaknil iz Pomoč in nasveti: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 Creators Update izide 11. aprilaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11687 (9386) | Anney |
» | Java update - lolekiOddelek: Informacijska varnost | 2965 (2283) | MrStein |
» | Izšel VirtualBox 4.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11755 (8562) | Buggy |
» | Firefox - po updatu ne morem na internetOddelek: Programska oprema | 1315 (1172) | TechBeats |