Forum » Omrežja in internet » Povezava 256/128 (Volja)-dovolj za običajno deskanje??
Povezava 256/128 (Volja)-dovolj za običajno deskanje??

Satelit ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če bi najosnovnejši paket 256/128 (Volja), zadostoval za običajno deskanje po spletu(uporaba e-maila, deskanje po raznoraznih spletnih straneh, igranje igric v flashu na le-teh,...). Če ima kdo omenjeni paket naj mi prosim posreduje izkušnje z njim.
Hvala in Lep pozdrav
Zanima me, če bi najosnovnejši paket 256/128 (Volja), zadostoval za običajno deskanje po spletu(uporaba e-maila, deskanje po raznoraznih spletnih straneh, igranje igric v flashu na le-teh,...). Če ima kdo omenjeni paket naj mi prosim posreduje izkušnje z njim.
Hvala in Lep pozdrav
Lep pozdrav

flier ::
Meni je 3 leta zadostovala, pa tudi marsikaj sem pretocil s tako povezavo (cez noc pac). Hitrost povezave je bila 256/256.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: flier ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba interneta na delovnem mestu koristnaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4205 (3356) | gruntfürmich |
» | Precej osnoven računalnik za okoli 400 €Oddelek: Kaj kupiti | 1435 (1301) | seljo |
» | Miselni procesi na namizjuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4146 (3525) | Nejc Pintar |
» | Slim ohisja!?Oddelek: Kaj kupiti | 1219 (995) | frenk |
» | Zalman "brezventilatorsko" ohišjeOddelek: Novice / Modifikacije | 2879 (2879) | mrTwelveTrees |