Forum » Programiranje » [VB]Winsock limitiranih 100connectionov na serverju
[VB]Winsock limitiranih 100connectionov na serverju
PJani ::
Mam težavo na kero sem naletel sedaj proti koncu kr velikega projekta ki sem se ga sam lotil gre za MMO igro[TrueVision Engine] sedaj sm napisal[VB6] ze client skoraj do konca in server seveda z uporabo winsocka.
In slucajno sm med iskanjem necesa po googlu videl da winsock lahko sprejme le 100 povezav vem da se da to popravit tudi na 1000connectionov.
Samo kako to vpliva na performance od serverja nevem.
A se da to kako lepse resit kot z popravljanjem registra in tveganjem da se server rasuje?
In slucajno sm med iskanjem necesa po googlu videl da winsock lahko sprejme le 100 povezav vem da se da to popravit tudi na 1000connectionov.
Samo kako to vpliva na performance od serverja nevem.
A se da to kako lepse resit kot z popravljanjem registra in tveganjem da se server rasuje?
C/C++
yeti ::
"Samo kako to vpliva na performance od serverja nevem."
Manj vpliva na performanco kot dejstvo da si se spravil zadevo delat v visual basicu... bodi prijazen in me obvesti o rezultatih in mi povej o rezultatih ko bos gor dejansko imel priklopljenih 100 clientov, me res firbec matra...
Manj vpliva na performanco kot dejstvo da si se spravil zadevo delat v visual basicu... bodi prijazen in me obvesti o rezultatih in mi povej o rezultatih ko bos gor dejansko imel priklopljenih 100 clientov, me res firbec matra...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yeti ()
PJani ::
Hmm kako je to mišljeno da bo lag ali kaj drugega zaradi VBja?
Vciraj sm lih probal to kako hitro deluje z 10 povezavami in priblizno enakimi kolicniami podatkov vendar ni bilo videt kakrsnega koli laga ali kaj podobnega.
z drugim app jem napisanim v VBju za testiranje teh conn
Vciraj sm lih probal to kako hitro deluje z 10 povezavami in priblizno enakimi kolicniami podatkov vendar ni bilo videt kakrsnega koli laga ali kaj podobnega.
z drugim app jem napisanim v VBju za testiranje teh conn
C/C++
darkolord ::
Če zadevo prav napišeš ne bo čistno nikakršnega problema.
Glede omejitve povezav, 100 je samo na Win 9x
Glede omejitve povezav, 100 je samo na Win 9x
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z DNS strežnikomOddelek: Omrežja in internet | 4633 (3825) | Bakunin |
» | Navinaje rama in pomen latencOddelek: Navijanje | 1473 (1052) | Romčy |
» | Navijanje 6800GT na starem in sedaj na novem sistemu. (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4226 (2970) | tiborrr |
» | router/switch/hub?Oddelek: Omrežja in internet | 1787 (1428) | ToniT |
» | VB in kk dobit Ip od račnalnikaOddelek: Programiranje | 1223 (1057) | alesrosina |