Forum » Operacijski sistemi » Windows[XP] - kako obnoviti sistem
Windows[XP] - kako obnoviti sistem
Highlag ::
Torej po inštalaciji nekega programa mi okna obvisijo še preden se ob bootanju prikaže kakršnakoli grafika.
Nobena opcija ki je na razpolago ob bootanju - safe mode, last good .... ne deluje oziroma obvisi očitno na istem mestu. Je možno preko CD-ja od oken kako usposobit okna recimo z restore pointom.
Podatki so lepo na disku, saj do njih preko Ubuntuja lahko dostopam.
Nobena opcija ki je na razpolago ob bootanju - safe mode, last good .... ne deluje oziroma obvisi očitno na istem mestu. Je možno preko CD-ja od oken kako usposobit okna recimo z restore pointom.
Podatki so lepo na disku, saj do njih preko Ubuntuja lahko dostopam.
Never trust a computer you can't throw out a window
Highlag ::
Sicer se je mašina čudežno pobrala sama (nič mi ni jasno) , če pa bo kdo slučajno le rabil enako informacijo sem pa našel tole:
MS knowledge base
MS knowledge base
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mikrofon na slušalkah zazna šele po resartu PCja ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2222 (2079) | Phantomeye |
» | Windows se ne zažene zaradi zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3274 (2654) | ManDriver |
» | ne dela video na full screenOddelek: Pomoč in nasveti | 1262 (1187) | jan01 |
» | Tudi Hitachi 7K250 se kvariOddelek: Pomoč in nasveti | 1004 (790) | mat11 |
» | Kako naštimam v linuxu DHCP?Oddelek: Operacijski sistemi | 948 (892) | dr.J |