Forum » Pomoč in nasveti » Program-i za testiranje strojne opreme (hardware)
Program-i za testiranje strojne opreme (hardware)
Caniggia ::
Večkrat naletim na računalnik, ki zmrzuje, pojavlja se blue screen itd. Najverjetnejša napaka je za take primere strojna. Ali je to RAM, grafična, večkrat pa tudi matična plošča.
Zanima me kako te težave rešujete vi. Kateri so programi s katerimi lahko testiram strojno opremo in mi vrnejo vrednost npr. Napaka na RAM pomnilnik ploščina 2.
Zanima me kako te težave rešujete vi. Kateri so programi s katerimi lahko testiram strojno opremo in mi vrnejo vrednost npr. Napaka na RAM pomnilnik ploščina 2.
bluefish ::
točno tak program boš težko našel. Poskusi s Sisoft Sandra.
Za RAM lahko uporabiš Memtest (nekatere matične plošče ga imajo že v BIOS-u), za CPU super PI,...
Za RAM lahko uporabiš Memtest (nekatere matične plošče ga imajo že v BIOS-u), za CPU super PI,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Software za test strojne opremeOddelek: Programska oprema | 1141 (933) | blackbfm |
» | Veliki problemi s PC-jem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2386 (2186) | misek |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2438 (1927) | chrush |
» | Težave z matično pl.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1094 (993) | Pyr0Beast |
» | Nerešljiv problem: Windows XP particija se nenehno sesuvaOddelek: Operacijski sistemi | 2651 (2055) | R33D3M33R |