Forum » Pomoč in nasveti » NA POMOČ - Totalno KRNEK problem???
NA POMOČ - Totalno KRNEK problem???
BaTeMaN ::
Danes pridem iz službe hočem zagnati SETUP da bi inštalirao PES6 in nič se ne zgodi...
KLIKNEM IE ikono in spet nič, probam zagnati par drugih setupov in prav tako nič.. eni programi delajo drugi ne...
UPORABLJAM NOD
Ne najde nič...
Total Commander prav tako ne kaže NOBENIH datotek.. 2 prazna okna.
Please Help Me...
KLIKNEM IE ikono in spet nič, probam zagnati par drugih setupov in prav tako nič.. eni programi delajo drugi ne...
UPORABLJAM NOD
Ne najde nič...
Total Commander prav tako ne kaže NOBENIH datotek.. 2 prazna okna.
Please Help Me...
less then zero
strictom ::
Probaj v varnem načinu. Možno, da se je disku sfižljalo pa ga gonilniki zajbavajo.
Če bo v safe modu vredo potem reinstaliraj driverja z disk :-)
... It's a long shot but what the heck :)
Če bo v safe modu vredo potem reinstaliraj driverja z disk :-)
... It's a long shot but what the heck :)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Zgodovina sprememb…
- spremenila: strictom ()
BaTeMaN ::
ne gre :)
sem tud sam probal..
sicer setup starta...
ampak,.. se mi javi da se igra ne instalirat v varnem načinu...
znorel bom že cel dan se zajebavam in res mi n ido formatiranja zarad tage oslarije
sem tud sam probal..
sicer setup starta...
ampak,.. se mi javi da se igra ne instalirat v varnem načinu...
znorel bom že cel dan se zajebavam in res mi n ido formatiranja zarad tage oslarije
less then zero
#000000 ::
Mene tud zejebava nekaj podobnega, recimo dvo-kliknem na sliko in dosedaj jo je odpiral image&fax pregledovalec, zdej pa se ne zgodi nič, enako je če brišem karkoli, odprem koš in hočem obnoviti fajle nazaj, ne zgodi se nič, parkrat tudi koša nisem mogu izpraznit, ne dela windows defrag program, kliknem analiziraj ali defrag pa se ne zgodi njente.
Aja pa tud imam NOD32, kva smo kej skaseral al kej podobnega, sem šel z ewido micro scanerjem čez in je najdu ene par trojancev in jih kao pobrisal, a je možno da me zarad tega kej jebe, formatirat pa se mi ne da, k mam cel kup podatkov gor. LP
Aja pa tud imam NOD32, kva smo kej skaseral al kej podobnega, sem šel z ewido micro scanerjem čez in je najdu ene par trojancev in jih kao pobrisal, a je možno da me zarad tega kej jebe, formatirat pa se mi ne da, k mam cel kup podatkov gor. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Noče "varno odstranit" zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3605 (2891) | mare4444 |
» | Mozilla firefox..rabim pomočOddelek: Operacijski sistemi | 1077 (934) | BorutK-73 |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3059 (2794) | Tea Time |
» | Neznani virus onemogoči vse programe za zaščito in upočasni sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 4635 (4158) | nokia6310 |
» | Disk se polni iz neznanega razlogaOddelek: Pomoč in nasveti | 2828 (2137) | jackorsen88 |