Forum » Loža » Komu dat naslikat portret osebe, s svinčnikom, na dolenskem?
Komu dat naslikat portret osebe, s svinčnikom, na dolenskem?
Klemenn ::
torej...
moram najti nekoga (predvidevam da slikarja :) ), ki bi mi iz slike (posneto z fotoaparatom),prerisal na papir, s svinčnikom ali pa z barvicami (kot recimo na morju..)?
torej, komu to dat tlele na naši dolenjski?
p.s. : Mogoče kdo ve kako se reče kateri izmed tehnike?
moram najti nekoga (predvidevam da slikarja :) ), ki bi mi iz slike (posneto z fotoaparatom),prerisal na papir, s svinčnikom ali pa z barvicami (kot recimo na morju..)?
torej, komu to dat tlele na naši dolenjski?
p.s. : Mogoče kdo ve kako se reče kateri izmed tehnike?
sverde21 ::
Slike ti zna s "svinčnikom" narisat računalnik, npr PaintShop Pro z pravim efektom
<?php echo `w`; ?>
norcuron ::
Jaz slikam z grafitom (mech. pencil) na A3 format (42x29,7cm) ponavad, ampak bolj za familijo/kolege pa pol potalam okol.
Pri referenčnih slikah pazi, da ne boš dajal kakih s flashom slikanih, ker s tistega težko nardiš lifelike portrait, ni nobenih dobrih kontrastov pa senc, najboljše je naravna svetloba, če pada z leve al pa desne, sam da ni direkt. Poglej si recimo na artpapa.com al pa wetcanvas.com pri pencil drawing/sketching kok zgleda dobra referenčna slika. Se splača mal pomatrat pa narest več fotk, ker tist ne daš pol na steno sam za 1 tedn verjetno.
Pri referenčnih slikah pazi, da ne boš dajal kakih s flashom slikanih, ker s tistega težko nardiš lifelike portrait, ni nobenih dobrih kontrastov pa senc, najboljše je naravna svetloba, če pada z leve al pa desne, sam da ni direkt. Poglej si recimo na artpapa.com al pa wetcanvas.com pri pencil drawing/sketching kok zgleda dobra referenčna slika. Se splača mal pomatrat pa narest več fotk, ker tist ne daš pol na steno sam za 1 tedn verjetno.
Great are mysteries of the mind ... or not?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: norcuron ()
Looney ::
Sem iz Novega mesta in ti naredim to kar hočeš. Moj mail je pecar.nina@gmail.com, pa se kaj oglasi, da ti pokažem kak primer že narejenege risbe.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pencil mod za 7900gsOddelek: Navijanje | 1162 (965) | motoboy |
» | Satelit Cryosat je treščil na severni pol (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10051 (8492) | Poldi112 |
» | gF 6600 GTOddelek: Navijanje | 1086 (868) | erda |
» | Navijanje starega računalnikaOddelek: Navijanje | 1503 (1251) | jest10 |
» | Abit NF7-S voltmodOddelek: Navijanje | 1232 (1090) | DjTonic |