Forum » Omrežja in internet » Težave z jezikom strani
Težave z jezikom strani
Highlag ::
Naletel sem na eno stran, ki se mi v FF odpre v angleškem jeziku, če uporabim IE se mi pa odpre v nemškem.
www.geha.de
Zadeva je toliko bolj čudna, ker ni nikjer videti na podlagi česa se naloži vsebina v določenem jeziku. Piškotni ne vplivajo, poti do posameznih dokumentov so identične. Če naslov strani, ki se v FF odpre v angleškem jeziku skopiram v IE, se v IE prikaže v nemškem jeziku...
Kolegu IE prikaže v angleščini, drugemu spet v nemščini ...... v glavnem kar nekaj...
Ima kdo kakšno razlago kako IE prepričat, da prikaže stran v željenem jeziku? (angleško)
www.geha.de
Zadeva je toliko bolj čudna, ker ni nikjer videti na podlagi česa se naloži vsebina v določenem jeziku. Piškotni ne vplivajo, poti do posameznih dokumentov so identične. Če naslov strani, ki se v FF odpre v angleškem jeziku skopiram v IE, se v IE prikaže v nemškem jeziku...
Kolegu IE prikaže v angleščini, drugemu spet v nemščini ...... v glavnem kar nekaj...
Ima kdo kakšno razlago kako IE prepričat, da prikaže stran v željenem jeziku? (angleško)
Never trust a computer you can't throw out a window
Mislim, da to ni možno. Gre za računalnike znotraj firme, ki dostopajo do interneta preko proxy strežnika.
Pa tudi če dostopaš iz istega računalnika ti pri različnih brskalnikih pokaže različen jezik. Tu res ne more biti drugega IP-ja.
Še kakšna ideja?
Pa tudi če dostopaš iz istega računalnika ti pri različnih brskalnikih pokaže različen jezik. Tu res ne more biti drugega IP-ja.
Še kakšna ideja?
Pa je res bilo tole. Žal sem ugotovil par minut pred tvojim odgovorom.
Hvala vseeno!
Hvala vseeno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dobro znate angleščino? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8262 (6167) | Tezaab |
» | Windows 2008 Server vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1184 (937) | bastadu |
» | Nepravilen prikaz strani v IEOddelek: Izdelava spletišč | 1175 (1016) | Road Runner |
» | Uporabnost novih strani .. zaželjeno testiranje ...Oddelek: Izdelava spletišč | 2272 (1702) | gregy |
» | Firefox - spravljanje v redOddelek: Omrežja in internet | 2364 (1634) | Metabond |