Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 6151
Nokia 6151
lepi joker ::
Kako si nastavim gprs na tej nokii 6151 oz,da bom lahko brskal po spletu,,ker sedaj se mi povezuje z neko mobitel številko?
in ali imate lastniki te nokie enake probleme kot jaz,,da ko menjaš temo oz. bilo kaj prenašaš ali malo dlje poslušaš mp3 da potem začne hreščat v telefonu(zvočniku) in potem ko ga pustiš na miru deluje spet vse ok?
in ali imate lastniki te nokie enake probleme kot jaz,,da ko menjaš temo oz. bilo kaj prenašaš ali malo dlje poslušaš mp3 da potem začne hreščat v telefonu(zvočniku) in potem ko ga pustiš na miru deluje spet vse ok?
l.p. atamama
alkoo ::
splet - nastavitve - nastavitve konfiguracije - račun in izbereš Mini PP
Z zvočnikom pa nimam problemov.
Z zvočnikom pa nimam problemov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: alkoo ()
harvey ::
Ve kdo, kako na tej nokii (6151) prepričati brskalnik OperaMini, da deluje. Vztrajno mi piše, da "Failed to connect to the internet", ko želi testirati/namestiti povezavo. Spletni dostop imam omogočen.
S privzetim brskalnikom se normalno povezujem.
S privzetim brskalnikom se normalno povezujem.
alkoo ::
Sem jaz tudi poskusil to opero pa tud ne deluje. Če komu uspe naj poroča.
Imam pa težavo tudi z videom. Na računalniku pretvorim kak filmček v .3gp in deluje čisto lepo. Na mobitelu pa slika vedno zaostaja in zaostanek se z dolžino posnetka še povečuje! Ali ostalim v redu delujejo posnetki ali imate podobne težave?
Imam pa težavo tudi z videom. Na računalniku pretvorim kak filmček v .3gp in deluje čisto lepo. Na mobitelu pa slika vedno zaostaja in zaostanek se z dolžino posnetka še povečuje! Ali ostalim v redu delujejo posnetki ali imate podobne težave?
Kankan ::
Ali ima kdo pri nokii 6151 težave z predvajalnikom glazbe, meni namreč noče odpreti direktorija za mikro SD? Ima kdo kak nasvet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2010 leto 4GOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4960 (2744) | slitkx |
» | Prvo javno omrežje 4G bo na ŠvedskemOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6078 (3817) | PrimozR |
» | Opera miniOddelek: Mobilne tehnologije | 1915 (1612) | mercutio |
» | Kje do gsm melodijOddelek: Mobilne tehnologije | 1896 (1680) | flasha |
» | Ebay-poštnina?Oddelek: Kaj kupiti | 2353 (2245) | Kebab |