Forum » Operacijski sistemi » [Windows] Dolgo nalaganje in štekanje
[Windows] Dolgo nalaganje in štekanje
mprox ::
no torej problem je sledeč:
pred dvema dnevoma so se mi windowsi začeli nenormalno dolgo nalagati(do 1 minute),štekati(ko odprem kak nov program se še na muski sliš kako upočasnjeno je delovanje...)
poskusil sem naslednje:
skeniral disk z nod32, ad-aware
z tune-up utilities sem defragmentiral registerm, prečistil disk...
novo nalaganje winsow odpade zato bi prosil za pomoč...
lp
pred dvema dnevoma so se mi windowsi začeli nenormalno dolgo nalagati(do 1 minute),štekati(ko odprem kak nov program se še na muski sliš kako upočasnjeno je delovanje...)
poskusil sem naslednje:
skeniral disk z nod32, ad-aware
z tune-up utilities sem defragmentiral registerm, prečistil disk...
novo nalaganje winsow odpade zato bi prosil za pomoč...
lp
- spremenilo: CCfly ()
niti ne :o
sicer pa sem povprašalše drugje in so rekl da so meli iste težave sam potem jim je disk crknu :S
mozno da bo res disk felau?
sicer pa sem povprašalše drugje in so rekl da so meli iste težave sam potem jim je disk crknu :S
mozno da bo res disk felau?
Roadkill ::
Jup, to je precej natančen opis crkujočega diska. Obvezno si naredi backup, potem pa reinštaliraj sistem.
Ü
ok bom naredu backup
upam da čimprej crkne ko mi gre ze zlo na živce ;)
upam da čimprej crkne ko mi gre ze zlo na živce ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mprox ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk in particije (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7879 (6251) | solatko |
» | Program za backup windows sistema z vsemi nastavitvami ter programiOddelek: Pomoč in nasveti | 1884 (1326) | delfinus |
» | Windows backup in restore - prosim za pomočOddelek: Operacijski sistemi | 2135 (997) | BorutK-73 |
» | Acronis True Image WD EditionOddelek: Pomoč in nasveti | 2303 (1889) | MIHAc27 |
» | SSD vgrajen, kaj pa zdaj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 22194 (14903) | MrStein |